Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő
Visszatért Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, amely megújult formában szórakoztatja a nézőket. Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek.

Többek között összecsap Geszti Péter, Csonka András, Szabó Zsófi, LL Junior, Lukács Mikike, Hargitai Bea, Németh Kristóf, Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, Dombóvári István, Musimbe Dennis, Puskás-Dallos Peti, Kabát Peti, Bódi Sylvi, Schumacher Vanda, Kamarás Norbi, Papp Szabi, Joshi Bharat, Hajdu Steve, Zámbó Krisztián és Fekete Pákó is.

A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált az RTL+ előfizetői számára, akik már a sztárvetélkedő harmadik adását is élvezhetik a streaming-szolgáltatás felületén.

Előzetes: íme egy kis ízelítő a Gyertek át! vadonatúj évadából, ami már streamelhető az RTL+-on

Sebestyén Balázs hosszú kihagyás után újra vendégül látja barátait egy eszement játékpartyban. Pikáns pillanatok, őrülten jó játékok és persze szókimondás felsőfokon. A Gyertek át! kizárólag az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen! A sztárvetélkedő vadonatúj évadának első és második része már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál, mától pedig streamelhető a harmadik adás is!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!