Visszatér a világ legőrültebb showműsora – újra jön az Álarcos énekes!

Visszatér a világ legőrültebb showműsora – újra jön az Álarcos énekes!
Szeptember 5-től újra az RTL Klubon nyomoz az ország! Vadonatúj álarcokkal tér vissza a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes!

A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be és a káprázatos maszkok között, Magyarországon először, egy duó is rejtőzik – azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött.

Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin, színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.

Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Szeptember 5-től folytatódik a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora az RTL Klubon! Ki van a maszk mögött?

Álarcos énekes – új évad szeptember 5-től minden vasárnap 19.00 órától az RTL Klubon.

Szeptember 5-én beindul a buli az Álarcos énekesben!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!