Visszatér a képernyőre Dr. Csernus Imre

Visszatér a képernyőre Dr. Csernus Imre
A pszichiáter új műsora február 23-án jelentkezik először a 168.hu-n és annak Facebook, YouTube-csatornáin.

A 168.hu-n tér vissza közönségéhez Dr. Csernus Imre, hogy ajánlásokkal segítse az embereket, többek között a járvány okozta krízisek megoldásaira. Az új műsor első adása február 23-án, kedden 16.30-kor kezdődik, de a kérdéseket már most várják a leendő nézőktől és hallgatóktól.

"Csernus Imre, amellett, hogy kiváló a szakmájában, ikonikus alakja a magyar médiának is. Amikor Imrével megállapodtunk, hosszan beszélgettünk arról, hogy mi lenne a visszatérésének legmegfelelőbb formátuma, időpontja. Nem volt kérdés, hogy a generációk óta nem látott válságban mielőbb szükség van egy olyan hangra, akiben lehet bízni, tanácsai útmutatást jelentenek egy sokaknak jelenleg kilátástalan világban. A 168 óra megújult odalán, a 168.hu-n ez egy újabb lépés annak megvalósítása felé, hogy egy egésznapos műsorfolyamot biztosítsunk az olvasóknak, nézőknek és hallgatóknak" – mondta el Milkovics Pál, a Brit Média tulajdonosa.

„Ezt a műsort nem csak én, a nézők, hallgatók is alakítják kérdéseikkel, problémáikkal. Amit viszont már most szeretnék leszögezni, hogy a válaszaim ajánlások, nem pedig receptek vagy megoldások. A műsort pedig csak olyan mértékben szerkesztjük, amennyire minimálisan szükséges, a rendelkezésre álló időbe igyekszem hétről hétre minél több kérdésre, problémára válaszolni, ajánlásokat tenni" – mondta el Dr. Csernus Imre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!