Visszatér a Tour de France az Eurosport képernyőjére

Visszatér a Tour de France az Eurosport képernyőjére
A világ legnagyobb kerékpáros versenye, a Tour de France ezen a nyáron is visszatér az Eurosport műsorára, így a nézők első kézből élhetik át a legjobb versenyzők izgalmas csatáit. A kerékpárversenyek otthonaként a Discovery platformjai több mint 60 országban közvetítik élőben a verseny minden egyes pillanatát.

Páratlan szakértelem

Az Eurosport és a CGN nemzetközi szakértői, a ketten összesen három Tour győzelmet számláló Sir Bradley Wiggins és Alberto Contador visszatérnek a képernyőre, hogy szakértői meglátásaikkal és érdekes történeteikkel fűszerezett közvetítésükkel tegyék feledhetetlenné az angol és spanyol a nézők számára a verseny minden pillanatát. Visszatér 2021-ben a képernyőre a „Brad on Bike", amely során Sir Bradley Wiggins és Bernie Eisel a mezőny sűrűjéből jelentkezik majd be, hogy a nézők valóban testközelből élvezhessék a verseny legizgalmasabb pillanatait.

Egész Európában a legnagyobb helyi szakértők is csatlakoznak hozzájuk, mint például Juan Antonio Flecha és Eduardo Chozas (Spanyolország), Jens Voigt (Németország), Jacky Durand and Steve Chainel (Franciaország), Bobbie Traksel (Hollandia) és Brian Holm (Dánia).

A verseny még közelebbről

Az élő közvetítésen kívül helyi elemzőműsorok is elérhetőek lesznek a nézők számára. Az Eurosport első számú podcast műsora, a Bradley Wiggins Show pedig minden nap új epizóddal jelentkezik, amely során újra átélhetjük majd a legizgalmasabb mozzanatokat. Az Eurosport és GCN legújabb műsorának a premierjét kedden láthatják az érdeklődők, amely olyan exkluzív interjúalanyokat is bemutat majd, mint például a 2017-es zöld trikó-győztes Michael Matthews.

A GCN+ a feliratkozói számára exkluzív tartalmakat biztosít online és a GCN Appon keresztül is. Ilyen lesz például a Legenda című sorozat a két új része is, amelynek szereplői a 2010-es győztes Andy Schleck, és a nyolcszoros szakaszgyőztes Fabian Cancellara lesznek. Az 1903 című műsorban újraélhetjük az első kerékpárverseny első szakaszát, méghozzá az eredeti bicikli társaságában, míg a Colnago és a The Jersey műsorokkal részletesebben is megismerkedhetünk a verseny történelmével az ikonikus márkák és design-ok segítségével. Három vadonatúj dokumentumfilm premierjét is láthatják az érdeklődők a Tour során, így a The Tom Simpson Story, The Greatest Grand Tour Climbs és a Ventoux is elérhető lesz a GCN-nek köszönhetően.

„A Tour de France napokon belül elindul és az Eurosport, GCN és Discovery+ mindent megtesz annak érdekében, hogy kiemelkedő szórakoztatást biztosítson a kerékpársport rajongói számára. Alig várjuk, hogy újra a nyeregben láthassuk Bradet és Bernie-t, akik a verseny sűrűjéből jelentkeznek majd be nap mint nap. A szakértői elemzéseink során pedig górcső alá vesszük minden versenynap legizgalmasabb pillanatait, legnagyobb drámáit. Idén az izgalmak nem érnek véget a Champs-Élysées-nél, ugyanis egy héttel azután indul a Tokiói 2020-as Olimpia, hogy kiderült, ki viheti haza a sárga trikót" – mondta Scott Young, az Eurosport az Eurosport tartalomgyártásért felelős alelnöke.

Az Eurosport és a GCN Tour de France közvetítése június 24-én kezdődik a csapatbemutatásokkal, majd az igazi megmérettetés június 26-án, a franciaországi Brest-ben veszi kezdetét. A két csatorna szintén élőben közvetíti majd június 26-án a Le Tour La Course női eseményét is.

Az Olimpiai Játékok otthonaként az Eurosport a Tokiói Olimpia minden fontos kerékpár eseményét is közvetíti majd, így a nézők egyetlen felejthetetlen pillanatról sem maradnak majd le.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Tour De France