Visszatér a Nyerő Páros az RTL Klubra, mutatjuk a sztárpárokat

Visszatér a Nyerő Páros az RTL Klubra, mutatjuk a sztárpárokat
Október 18-án ismét harcba szállnak egymással a szerelmesek, hogy övék legyen a Nyerő Páros cím. A műsor vadonatúj részekkel jelentkezik minden hétköznap az RTL Klubon. Most pedig már az sem titok, hogy ki az a 8 magyar híresség, aki bizonyíthatja az összhangot párjával.

A Nyerő Páros első négy évadjából már egyértelműen kiderült, hogy a győzelemhez sokszor több kell, mint egy jó párkapcsolat, hiszen a pároknak nem csak egymást kell jól ismerniük, hanem a feladatokban is kiemelkedően kell teljesíteniük, és a villában is ügyesen kell taktikázniuk. A helyzetet pedig csak tovább nehezítik az ellenfelek, akik igyekeznek hátráltatni a többi párost – írja az mmonline.hu.

Az idei évad szereplőgárdája ezúttal is rendkívül sokszínű. Versenybe száll például a Reggeli és a Házasodna a gazda műsorvezetője, Nádai Anikó és párja. De LL Junior és felesége, továbbá Pataki Zita és férje, valamint a színész Molnár Gusztáv és kedvese is a rajtvonalhoz állnak.

A villában szépségkirálynőkből sem lesz hiány, hiszen két egykori királynő Kulcsár Edina, illetve Kárpáti Rebeka és párjaik is megmérettetik magukat.

A versenyzők palettáját tovább színesíti Somfai Péter, kétszeres Európa-bajnok, világbajnok ezüstérmes és olimpiai bronzérmes kajakozó felségével. De az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali és barátnője is feltűnik a képernyőkön.

A szerelmesek próbatételeiről és a szórakozásról Sebestyén Balázs és műsorvezető-társa Kabát Peti gondoskodik. Az új évad gyártója a Solaz Média.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!