Viki számára véget ért Az álommelóért való küzdelem

Viki számára véget ért Az álommelóért való küzdelem
Az álommeló szerdai adásában Czibolya Viki már nem küzdhetett tovább az elnöki asszisztensi pozícióiért, ugyanis még a feladatok megkezdése előtt közölte Balogh Levente a lánnyal az ítéletét.

Balogh Levente ígéretet tett az elbocsátott Vikinek

„Egy nagy nullát tudott eredményként felmutatni” – Balogh Levente döntött Detti sorsáról Ezúttal csak Dettinek nem sikerült abszolválnia a rábízott feladatot. Balogh Levente leült segítőivel és átbeszélték, hogy milyen véleményük van a jelöltek teljesítményéről.

Marcell egy 250 ezer forintért vásárolt üres üveggel szeretné lenyűgözni Balogh Leventét „Nem tudom, hogy magának mit ér ennyit ez az üveg” – mondta az eladó, aki kételkedett abban, hogy Marcell jó üzletet csinált, de szíves örömest eladta neki a Balogh Leventének szánt relikviát.

Balázs bevitt egy idegent Az álommeló irodájába, aki le akart csapni Balogh Leventére Keserű Balázs számára egy igazi érzelmi hullámvasút volt a szerdai nap. A srác ugyanis egész jó úton járt ahhoz, hogy megvásárolja Dwayne Johnson aláírását az elnök kérésének megfelelően, de az adás-vétel különös fordulatot vett.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!