Vigyázat, májusban botcsinálta igazságosztók tarolják le a tévéképernyőket!

Vigyázat, májusban botcsinálta igazságosztók tarolják le a tévéképernyőket!
A májusi hónap hétvégéin a latexruháké, a köpenyeké és az igazságosztásé lesz a főszerep! A Nickelodeonon rengeteg nevetés mellett mentik meg a világot a csatorna ismert hősei, miközben az egész családnak kiváló szórakozást nyújtanak. A Veszélyes Henry, annak folytatása a Veszélyes Osztag, valamint A Thundermann család parádés epizódjai 12:30-tól láthatók az elkövetkező szombatokon és vasárnapokon.

Az öt évadon keresztül nagy sikerrel futó Veszélyes Henry már meghódította a világot, és rengeteg háztartásban üdvözlik szeretettel a tinifiút, aki csupán egy egyszerű munkát szeretett volna találni magának, lehetőleg korrekt fizetéssel és kevés felelősséggel. Egy áruházi álláshirdetés azonban máshova szólt, mint hitte volna, így a hírhedt szupermanus, Hőskapitány másodhegedűsévé avanzsált pillanatok alatt. A Veszélyes Tini alteregó mögé bújó ifjúnak a bűnözők megfékezése mellett kaotikus családi életét is menedzselnie kell. Nem kis feladat lenne ez bárkinek, hát még egy serdülő fiúnak!

A Nickelodeon nem engedte el szuperhősei kezét: Henry kalandjait követően Hőskapitány és gárdája további megpróbáltatásokkal és mókás szituációkkal találkozik. A Veszélyes Osztagban a férfiasan tökéletes idol egy csapat fiatal titán kiképzését vállalja magára. Az önmagukat felfedező, leendő hősök saját képességeikkel és a város közbiztonságának rendbetételével is hadilábon állnak.

És mi a helyzet akkor, ha valakit különleges tulajdonságokkal áldott meg az élet, és ezt nem kell titkolni a család elől sem? Tekintve, hogy mindenki szuperember a famíliában! A Thundermann család számára ez a közös nevező, így számukra egy együtt töltött nyaralás vagy egy piknik a parkban se telhet bűnüldözés és hálát rebegő civilek nélkül. A belső problémákat pedig csak fokozza, hogy az egyik fiú, Max meglehetősen szimpatizál a gonosz oldallal.

A Nickelodeon szuperhős hétvégék május elsején kezdődnek. A Veszélyes Henry, a Veszélyes Osztag és A Thundermann család epizódjai minden szombaton és vasárnap 12:30-tól láthatók a csatornán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tévé, nickelodeon