Véletlenül megölte barátját a TikTok-sztár, mert azt hitte nincs töltve a fegyvere

Véletlenül megölte barátját a TikTok-sztár, mert azt hitte nincs töltve a fegyvere
Már korábban is játszadozott a fegyverrel a népszerű TikToker, januárban viszont egy bárban kapta elő a pisztolyt és lőtte le véletlenül egy barátját. Szabad lábon védekezhet, a videók posztolásával azonban továbbra sem hagyott fel.

Mary Anne Oliver-Snownak több mint másfél millió követője van a TikTokon, ahol rendszeresen oszt meg cosply videókat. A Yandere.freak néven ismertté vált TikToker januárban egy texasi bárban iszogatott, amikor váratlanul előrántott egy lőfegyvert, melyet állítólag volt barátja hagyott nála. Az estének nagyon rossz vége lett – írja a 24.hu a Vice amerikai magazin cikke alapján.

Szemtanúk szerint egy barátja a fegyvert látva odament a nőhöz és viccelődni kezdett vele, hogy lője le. Oliver-Snow ekkor ráfogta fegyverét, mely hirtelen elsült a kezében. A nő sokkos állapotba került. A rendőrséget a társaság egyik tagja riasztotta. Az áldozatot kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

Az eset után a TikTok-híresség elmondta a rendőröknek, hogy baleset történt, hiszen már korábban is „játszadozott” a fegyverrel, és biztos volt benne, hogy nincs megtöltve. Emberölés vádjával indítottak eljárást ellene, a húszezer dolláros óvadék fejében azonban szabadlábon védekezhet. Úgy tűnik viszont, hogy a tragikus esemény ellenére sem fogja vissza magát. A Vice cikke szerint január óta is folyamatosan posztol véres videókat TikTok oldalán, kiakasztva a cosplay közösséget, akik szeretnék, ha a nő eltűnne köreikből.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: TikTok, cosplay, baleset