Végre kiderült, ki lesz az Exatlon Hungary All Star új műsorvezetője

Végre kiderült, ki lesz az Exatlon Hungary All Star új műsorvezetője
Új műsorvezető debütált az Exatlon Hungary negyedik szériájában. A sportriporter Palik László helyét veszi át.

Nagy volt a titkolózás a TV2 háza táján, eddig ugyanis nem árulták el, hogy ki vezeti majd az Exatlon Hungary All Star műsorát. A korábbi évadokat Palik László vezette, Gelencsér Tímea pedig riporterként működött közre az adásokban – írja a 24.hu.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az egykori szépségkirálynő helyett Nagy Réka fogja majd riporterként kérdésekkel bombázni a versenyzőket. Az új műsorvezető személyét viszont egészen az első adásig teljes homály fedte.

A negyedik éved első adásában végre kiderült, hogy Palik László helyét Monoki Lehel veszi át, aki húsz éve sportriporterként tevékenykedik, így a verseny kommentálása nem jelent számára újdonságot.

„Ifjúsági magyar bajnok is voltam a Ferencvárossal, de mindig is jobban érdekelt a sport világa annál, mint hogy csak a pályán szaladgáljak. Már gyerekként kommentáltam a mérkőzéseket, tizennyolc évesen pedig lehetőséget kaptam arra, hogy élőben közvetíthessek elsőosztályú magyar bajnoki meccset. Azóta egyértelműen a hivatásommá vált ez a szakma, mindig azt szoktam mondani, hogy nekem tulajdonképpen még soha életemben nem kellett dolgoznom, hiszen a munkám a hobbim is egyben” – nyilatkozta az Exatlon új műsorvezetője a csatornának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!