Vége lehet Sabira és Zsófi szövetségének?

Vége lehet Sabira és Zsófi szövetségének?
Sabira a liciten vásárolt hajóutat nem Zsófival, hanem Danival osztotta meg, ami komoly csalódást okozott Zsófinak. Amennyiben ez az eset a szövetségük végét jelenti, megtörténhet, hogy céltáblává válnak a törzsön belül.

A pénteki adás előzetese: Zsófi: „Én már nem akarom itt látni Sabirát!” (10.08.) Úgy tűnik, hogy Sabira és Zsófi végleg eltávolodnak egymástól. A Guazabara törzs szigete ráadásul üvöltözéstől lesz hangos! További részletek péntek este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Járai Máté és Rózsa között elcsattant egy csók! Az "alfahím" izgalmi állapotba jött a licitálás során, és lekapta a civil játékost.

Juliska a saját testéről nyalta le a mogyorókrémet 20 másodperc alatt szinte képtelenség elfogyasztani egy óriás tál mogyorókrémet, ezért Juliska a melltartójába és a testére öntötte az édességet, hogy később leehesse magáról.

Rózsa kiszúrt Sabirával: hatalmas lehetőségtől fosztotta meg a lányt! Sabira óriásit csalódott Rózsában, aki a zsákmányszerző játékon keresztülhúzta a számításait.

Ki nem találnád, mi az az egyetlen dolog, amit Zsófi vett magának! Az aukciós játék során Zsófi csupán egyvalamit vett meg magának. Íme a pillanat, amikor szembesült zsákmányával!

Sabira bevallotta: „Gyűlölöm a Rózsát!” Sabira és Zsófi kibeszélték Rózsát a zsákmányszerző játék után. Sabira azt hitte, hogy számíthat a lányra, de sorozatos csalódások érik őt vele kapcsolatban.

Zsófi zokogva vette tudomásul Sabira döntését! Zsófi szentül hitte, hogy Sabira őt viszi magával a luxus hajókázásra, Sabirának azonban más név járt a fejében...

Sabira és Dani egy felejthetetlen közös programon vettek részt A Guazabara törzs játékosa a Holtak közül választott társat magának, akit egy egésznapos hajókázásra invitált. Íme a legemlékezetesebb pillanataik!

Juliska és Zsófi szövetségre lépnek? Zsófi és Sabira az utóbbi időben eltávolodtak egymástól, azonban van valaki, aki elkezdett nyitni Zsófi felé!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor