Vegakrém üzlet: Moldován András vakon tett ajánlatot, mégis más Cápáé lett a befektetés

Vegakrém üzlet: Moldován András vakon tett ajánlatot, mégis más Cápáé lett a befektetés
Vegetáriánus krémek, egy társkereső és egy turisztikai applikáció, orvosi lézerek és egy vendéglátást segítő elektronikus minőségbiztosítási rendszer nyűgözte le a Cápákat az RTL üzleti showműsorának tizenötödik adásában.

Egészséges tunkolás

Ínycsiklandó főzőszószokat és krémeket kínálva érkezett a Cápák elé Fehér Melinda, aki Tunki-Tunki névre keresztelt üzletét szeretné tovább bővíteni. Ehhez 10 millió forint befektetést kért, 15% tulajdonrészt kínálva. A mindenmentes, egészséges finomságokat meg sem kóstolta Moldován András, azonnal ajánlatot tett: a 10 millió forintot megadva, 25% tulajdonrészt kért. A vállalkozó azonban szerette volna meghallgatni a többi Cápa ajánlatát is, amelyből bőven akadt. Dr. Varga Eszter is megadta, amit Moldován András ígért, ám Sárospataki Albert is szeretett volna részt harapni a krémbizniszből. A Cápa 20% tulajdonrészt kért, megadva a 10 millió forint befektetést, amelyet a kishal elfogadott. Így a Tunki-Tunki Sárospataki Albert befektetésével léphet szintet.


Minőségbiztosítás elektronikusan

Boros Csilla és Dessewffy Gábor az Okos HACCP bemutatásával léptek a Cápák elé, akiknek szerették volna megmutatni milyen nagy mértékben könnyíti meg a vendéglátásban dolgozók életét az általuk megálmodott szolgáltatás. Rendszerük használatával könnyen, gyorsan teljesíthetőek azok a minőségbiztosítási napi rutinok, amelyek elengedhetetlenek minden vendéglátóipari egység működtetéséhez. A szolgáltatás további fejlesztéséhez 30 millió forint befektetést kértek, 3% tulajdonrészt kínálva. Sárospataki Albert és Balogh Petya azonnal meglátták az üzletben a lehetőséget, így végül közösen tettek ajánlatot: fejenként 3,5% tulajdonrészért cserébe 30-30 millió forint befektetést kínáltak. A vállalkozók elfogadták az ellenajánlatot, így újabb Sárospataki Albert-Balogh Petya befektetés jött létre.

 

Fotoredit: RTL/Sallak Dóra

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!