Vasárnap visszatér a Magyarország, szeretlek! a Dunára

Vasárnap visszatér a Magyarország, szeretlek! a Dunára
A nyári szünet után augusztus 21-én este új résszel tér vissza a Dunára a népszerű vetélkedő. Az ünnepi hétvégéhez igazodva, Magyarország születésnapja áll a showműsor középpontjában, amelyben a művészvilág sztárjai is bizonyítják Vágó Bernadett és Miller Zoltán csapataiban tudásukat, a játékmester Pindroch Csaba irányítása mellett.

Vasárnap esténként újra várja a Duna nézőit a Magyarország, szeretlek!. A játékmesterrel, Pindroch Csabával, valamint a két csapatkapitánnyal, Vágó Bernadett-tel és Miller Zoltánnal vasárnap esténként ismét találkozhatnak - írja a Médiaklikk.

Az idén januárban megújult Magyarország, szeretlek! adásaiban számos kuriózumnak lehettek már tanúi a nézők. A műsorban hangzott el 30 év után újra Janza Kata és Miller Zoltán előadásában a híres meseduett, az Aladdin betétdala; Pindroch Csaba a műsorban elevenítette fel Michael Schumacher-rel közös élményét, Miklósa Erika, a Virtuózok V4+ zsűritagja pedig itt szerepelt először képernyőn a férjével. A visszatérő műsorban ehhez hasonló exkluzív pillanatokból a jövőben sem lesz hiány.

Augusztus 21-én 19:45-től látható műsor ünnepi adásának Szent István király és az államalapítás lesz a központi témája, benne a művészvilág népszerű szereplői is összemérik tudásukat, miközben az idővel futnak versenyt és mindent kockára tesznek.

Vágó Bernadett csapatát Béres Alexandra fitneszedző és Hábermann Lívia színésznő erősíti, a pirosak oldalán vetélkedő Feke Pállal, a Csináljuk a fesztivált! első évadának népszerű zsűritagjával együtt. A zöldeket vezető Miller Zoltánt Szekeres Adrien énekesnő, Galán Angéla, az M5 kulturális csatorna műsorvezetője, valamint Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész segíti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!