Változatos műsorokkal várja húsvétkor is a nézőket a TV2 Csoport

Változatos műsorokkal várja húsvétkor is a nézőket a TV2 Csoport
Idén is kedvére válogathat a húsvéti hosszú hétvége műsorkínálatából, aki a TV2 Csoport csatornáit választja. Az ünnepi asztal ínycsiklandó fogásai mellé négy napon át érkeznek majd a felhőtlen szórakozást ígérő sikerfilmek, nagy klasszikusok, országos tévépremierek, gasztro és sport tartalmak, és egy különleges, élő közvetítés is, a ″The Passion″, amelyek között mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez passzoló kedvencet.

A TV2 Bujtor István-filmekkel ünnepel húsvétkor. Nagypénteken 15:50-kor Az elvarázsolt dollárt láthatják a nézők, húsvéthétfőn 16:10-kor az 1991-ben készült Hamis a baba lesz képernyőn, ebben Csöpi segítségére siet a szétszórt Kardos doktornak, aki a magyar kriminalisztika legnagyobb kábítószer ügyét próbálja felgöngyölíteni.

Bujtor filmek ajánló

A romantikus filmek kedvelői is kedvükre válogathatnak. Nagyszombaton 13:40-kor a Szerelem a végzetemben alakít mogorva ingatlanügynököt Michael Douglas, akinél legnagyobb meglepetésére unokáját hagyják megőrzésre. Szerencsére segítségére siet a szomszéd, akit Diane Keaton alakít. Húsvétvasárnap már reggel 8:10-kor a nevetésé lesz a főszerep, jön a Gagyi mami Martin Lawrence-szel, majd 10:15-kor a második, húsvéthétfőn 11:40-től pedig a harmadik rész, Gagyi mami: Mint két tojás címmel. Szintén húsvétvasárnap 12:20-kor egy könnyed, ízig-vérig olasz hangulatú romantikus vígjátékot vetít a csatorna, Pizzarománc címmel.

Filmek húsvétkor a TV2-n


Április 3-án 20:00-kor Liam Neeson küzd a túlélésért a Csatahajóban. Másnap, húsvétvasárnap este pedig egy igazán különleges program várja a tévénézőket. Budapestre is megérkezik a "The Passion", a világ talán legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház, melyet a TV2 április 4-én, 18:55-től élőben közvetít. A Jézus szenvedéstörténetét valósághű, de mégis könnyen értelmezhetően bemutató nemzetközi zenés televíziós formátum már nézők millióit hódította meg világszerte élőben és a televíziók előtt is. A hazai változat a MannaFM 98.6 megbízásából Herendi Gábor - a Valami Amerika és Kincsem alkotójának - rendezésében készül, melyben neves hazai előadók - mint Stohl András, Brasch Bence, Rudolf Péter, Sena Dagadu és Szolnoki Péter - közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét.

The Passion promo


Ezt követően, még szintén vasárnap 21:00 után jön a Nagyfater elszabadul című vígjáték Robert De Niroval. Húsvéthétfőn 18:55-kor Dwayne Johnson CIA-ügynökként visszaül az iskolapadba a Központi hírszerzésben, majd 21:20-kor a Fák jú Tanár úr! című német vígjáték ígér vidám perceket.


Ezek mellett pedig húsvét ide vagy oda, a dominikai pályán nagypénteken is folytatódik a Bajnokok és Kihívók örök küzdelme az Exatlon Hungary-ben, Palik László műsorvezetésével.

A SuperTV2-n április 2-án pénteken 17 órakor országos tévépremierrel indul az ünnepi hétvége: A királynő kutyája II. Erzsébetről és kis kedvencéről, Rexről szól. Majd 18:45-től színészlegendákat hoz el a SuperTV2: Tímár Péter filmjében, a Csinibabában többek között Gálvölgyi János, Reviczky Gábor és Pogány Judit idézi fel a retro hangulatot. Őket 21 órától a Csaló csajok követik Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével.

Nagyszombaton 21 órakor jön a Rossz anyák, vasárnap ugyanebben az időben pedig a Családi bunyó,többek között Dwayne Johnsonnal. Az igaz történet alapján készült film családtagjai együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken.

Hétfőn 18:30-kor a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep tanítja móresre volt férjét, Alex Baldwint az Egyszerűen bonyolult című komédiában. 21 órakor Cameron Diaz mutatja meg milyen tanár a diákok rémálma, a Rossz tanár című vígjátékban.

Húsvéti szórakozás a SuperTV2-n

A Mozi+ -on nagypénteken a Bosszúvágy című amerikai akciófilm nyitja a sort 21:15-től, amelyben a Bruce Willis által megformált chicagói orvos, Dr. Paul Kersey indít bosszúhadjáratot a családja elleni támadást követően a bűnözőkkel szemben. Majd jön másnap 18:25-től A múmia visszatér, ami után szintén szombaton, 21:00-tól érkezik a Momentum című amerikai akcó-thriller olyan színészekkel a főszerepben, mint Morgan Freeman vagy Olga Kurylenko. Húsvétvasárnap 19:00-tól a Sylvester Stallone forgatókönyve alapján készült Harcban élve lesz látható, majd a Gladiátor folytatja a sort szintén vasárnap este 21:00-tól, Russell Crowe főszereplésével. Hétfőn 21.00-tól a Halálfutam című, amerikai akciófilm kerül képernyőre, amelyben a Jason Statham által alakított autóversenyző, Jensen Ames ártatlanul került rács mögé.

Mozi+ ajánló

A Moziverzumon egész áprilisban az Oscar-díjas filmeké lesz a főszerep. Rögtön húsvétvasárnap és hétfőn is érkezik egy-egy arany szobrocskával díjazott alkotás. A 2009-ben bemutatott, rengeteg technikai újítással és trükkel készített Avatar című amerikai sci-fit vásárnap 21:00-tól láthatják a műfaj rajongói. Olyan színészekkel a főszerepben, mint például Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez vagy Stephen Lang. Húsvéthétfőn romantikusabb vizekre evezhetnek a prémium filmcsatorna nézői, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszerepléével jön minden idők egyik legnagyobb közönségkedvence, a Titanic. A filmet 1998-ban tizennégy Oscar-díjra jelölték, amelyből tizenegyet söpört be, köztük a legjobb filmnek járó díjat.

Moziverzum ajánló

A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n a hosszúhétvégén is olyan kedvencek közül válogathatunk, mint a Hazudj, ha tudsz című, amerikai krimi-sorozat, vagy a német akciófilm-sorozat, a Mentőhelikopter, amelyben egy veszélyt és félelmet nem ismerő, katonai mentőhelikopteres egység mindennapjait követhetjük nyomon. De jön Walker, a texasi kopó is, Chuck Norrisszal a főszerepben. Ezek mellett pedig érkezik Derrick, a Dallas, Columbo felügyelő, és A vidéki doktor is. A vasárnap esti filmes blokkban pedig 20:00-tól az Ikrek című, nagysikerű amerikai vígjáték kerül képernyőre.

Filmek áprilisban a Jocky TV-n


A TV2 Csoport humorcsatornája, a TV2 Comedy a húsvéti ünnep alatt sem kíméli a rekeszizmokat. Olyan nagy klasszikusok közül válogathatnak a nézők, mint a Mr. Bean, a Csengett Mylord, a Lehetetlen küldetés című, amerikai vetélkedő-sorozat, az Egy rém rendes család, az Így jártam anyátokkal, a Nyugi, Charlie, vagy a L'art pour l'art kaberé. A szombat esti filmes blokkban 21:00-tól a Pancser police című amerikai akcióvígjátékot láthatják a nézők, Will Ferrell és Mark Wahlberg főszereplésében.

A TV2 Séf húsvétkor is a nagy kedvencekkel várja a gasztro-imádókat. Hétköznap esténként érkezik aSütimester a kilencedik évad epizódjaival. Hétköznap délutánonként 17:05-kor pedig folytatódik a sztárpárok versenye a Love Bistro-ban, Bernáth József és Baracskay Angéla műsorvezetésével.

Sütimester
Love Bistro


Ha valakit nem csak a főtt sonka, hanem az ázsiai ízek is lázba hoznak, az ne hagyja ki a TV2 Séf hétvégi délutáni távolkeleti blokkját sem: újabb epizódokkal jön az Ázsia ízei Diana Channel, a Luke Nguyen – ízek, tájak, Vietnám sorozat és a Wok the World – a rizs ezer arca is.

A hétvége esték a legjobb borokról szólnak, szombat és vasárnap 20:00-tól a Wine Show kerül képernyőre Matthew Goode és Matthew Rhys vezetésével. 21:10-től pedig folytatódnak Jamie és Jimmy konyhai csatái is.

Wine Show

Az Izaura TV-n a tavaszköszöntő országos tévépremiereké lesz a főszerep. A hétvége folyamán minden este 21 órától, könnyed és érzelmes filmek várják a romantika szerelmeseit: pénteken a Szerelem a tóparton, szombaton a Tavaszi mennyasszony, vasárnap a Tavaszi tulipánok, húsvéthétfőn pedig a Szerelem a farmon című filmek garantálják a kikapcsolódást.

Izaura TV ajánló


A Prime is kihagyhatatlan filmkínálattal köszönti a húsvétot. Nagypénteken 18:55-től az Elvált nők klubja nyitja meg kapuit, többek között Goldie Hawn és Diane Keaton főszereplésével, amit 21 órától a Mr. Dadus című német vígjáték követ. Szombat este két klasszikus színesíti az ünnepet: 19 órától jön az Ace Ventura 2 – Hív a természet, míg 21 órától az Amerikai pite – A találkozó látható majd. Vasárnap az esküvőké lesz a főszerep, a Szeretném, ha szeretnél, valamint a Bazi nagy francia lagzik 2 kínálnak majd szórakoztató esti pillanatokat. A hosszúhétvégét hétfő este A hűséges című országos tévépremier koronázza meg, ám előtte a Valami Amerika 3-ban a Várnai fivérek eszement kalandjaiba kapcsolódhatnak be a nézők, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Pindroch Csaba és további magyar hírességek társaságában.

Filmek a boldogító igenről-Prime
A hűséges-ajánló

A húsvéti hosszú hétvégére a Zenebutik is külön készül. A már megszokott népszerű műsorok mellett ünnepi összeállítást is láthatnak a nézők. Az elmúlt évek legjobb húsvéti felvételeit nézhetik újra, ahol Jolly, Márió a harmonikás, Lagzi Lajcsi, Fásy Ádám és Postás Józsi dalai szólalnak meg.

Húsvéthétfőn debütál a Fem3 vadonatúj struktúrája. Hétköznap esténként olyan országos tévépremierekkel frissül a kínálat, mint a 19:30-tól startoló Lehetetlen házalakítás, majd a 20 órától kezdődő Liliputi házikók, ahol a legparányibb terekből is mesés lakhelyeket varázsolnak a mesterek. 22 órától csatornapremierként érkezik az Őrjítő szenvedélyek című dokumentum-sorozat, szokatlan és meghökkentő emberi történetekkel, míg 22:30-tól a Bizarr gyűjtemények-be is betekinthetünk.

Egyedi házak-ajánló
Fura szokások a Fem3-on

Az ünnep alatt nyolc élcsapat meccsét is láthatják a nézők élőben a Spíler TV csatornáin és debütál a nagy jövő előtt álló Extreme-E sorozat is.

A Premier League április 3-án, szombaton Arsenal-Liverpool rangadóval folytatódik, április 4-én, vasárnap pedig pályán lesz a Tottenham Hotspur és a Manchester United is a Spíler1-en. A spanyol bajnokság szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül, folytatódik a La Liga is. Április 3-án, szombaton pályára lép a Real Madrid, április 4-én, vasárnap este pedig a Sevilla - Atlético Madrid találkozó kecsegtet felejthetetlen sportélménnyel. Április 5-én, húsvéthétfőn a Barcelona kerül képernyőre a Spíler2-őn.

A Spíler TV emellett egy különleges meglepetést is tartogat. Bemutatkozik az Extreme-E sorozat. Az elektromos terepjárós bajnokság első állomása a sivatagi X-Prix Szaúd-Arábiából jelentkezik olyan pilótákkal, mint a Forma 1-es világbajnok Jenson Button, a kilencszeres rally-világbajnok Sebastian Loeb, a kétszeres világbajnok Carlos Sainz vagy a kétszeres DTM és rally-cross világbajnok Mattias Ekström. A csapattulajdonosok között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Lewis Hamilton vagy épp Nico Rosberg. A futamot április 4-én vasárnap délben élőben közvetíti a Spíler1 TV.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!