Változás az IAB Hungary ügyvezetésében

Változás az IAB Hungary ügyvezetésében
2020 októberétől Kenessey Adrien váltja a szülési szabadságát töltő Fináczy Dórát az IAB Hungary ügyvezetői pozíciójában.

“Az elmúlt egy évben Dóri ügyvezetésével fejlődött tovább az IAB Hungary, nagyon büszke vagyok a közösen elért eredményekre” – nyilatkozta Sopov István, az IAB Hungary elnöke. - „Dóri személyisége egészen új színt vitt az IAB életébe, nagyon gondosan karolta fel a felada-tainkat, sikerült újabb szakembereket aktívan bevonnunk a hazai IAB munkájába. Adrien és az ő segítségükkel pedig szeretném még több tervünket valóra váltani.”

Fináczy Dóra (fotó: Stiller Ákos)

Kenessey Adrien közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az online média és marketing terüle-tén. Digitális területen pályáját az Index.hu Zrt-nél kezdte, ahol 2003 és 2011 között senior ac-count managerként kapcsolattartója volt számos hazai nagyvállalatnak és médiaügynökségnek. Ezt követően az Axel Springer kiadóban az online stratégiáért és üzletfejlesztésért felelt. Majd több évig dolgozott ügyfél oldalon: a Gemius Hungary marketing managereként, valamint az Opten marketing vezetőjeként. Szervezetünkhöz a Central Médiacsoporttól érkezett, ahol 2015 óta a kiadó direkt hirdetési csoportját vezette, projektmenedzserként pedig a NőkLapja.hu web-oldal hirdetői piacra történő bevezetését is segítette.

Kenessey Adrien (fotó: Stiller Ákos)

Az új pozíciója és tervei kapcsán elmondta: „Nagy megtiszteltetés volt számomra a felkérés, szívesen dolgozom együtt a digitális szakma kiválóságaival, hogy közösen segítsük e rendkívül dinamikusan fejlődő iparág szereplőit. Jól ismerve a tagjainkat és kihívásaikat, a piac különböző szereplőinek tájékoztatásában és edukálásában fogok segíteni. Célom mind több szereplőhöz közelebb vinni és minél szélesebb körben megismertetni a szervezet munkáját.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: IAB Hungary