Vallomásokkal, hálószobatitkokkal és hatalmas adrenalin lökettel szórakoztatták egymást az Activity sztárjai

Vallomásokkal, hálószobatitkokkal és hatalmas adrenalin lökettel szórakoztatták egymást az Activity sztárjai
A vetélkedőshow 12. részében Mardoll Rekop Gyurival, Dobos Evelin Járai Mátéval, Bádoki Betti pedig Lakatos Márkkal küzdött meg az ötmillió forintért, amit elvihettek volna a játékok során. A celebek ezúttal sem pironkodtak, bátran vállalták titkaikat a kamerák előtt.

Azt már sokan tudják Mardollról, hogy kedveli a topless jógát. Ez a téma viszont beindította Bádoki Betti fantáziáját, és elárulta, ő mit szokott Zdroba Patrikkal csinálni esti „sportolásként”. Így derült ki az is, hogy Patrik átlagos igénye a szexuális együttléteket tekintve a napi 4 alkalom – ezt már Rekop Gyuri nem tudta szó nélkül hagyni, és férfitársai nevében is kikérte magának.

A humorista ezután megvádolta Járai Mátét, ugyanis úgy hiszi, megfejtette, miért nem vezet már műsort a színész, aki cáfolta Gyuri állítását, de Lakatos Márk közbeszólt, és elárulta, mit tett vele korábban a műsorvezetőtársa.

„Én már kaptam be Lakatos Márk kolbászát” – hangzott el Rekop szájából, ezzel nagy ovációt keltve az Activity stúdiójában. A gasztronómiai emlékek felelevenítésére Járai Máté és Mardoll is rácsatlakozott, bár a történtet egészen furán indult. A színész véletlen rányitott az énekesnőre öltözés közben, Máté nem győzött bocsánatot kérni, amire Catherine váratlanul reagált.

Az énekesnő ezután a Tipi-tapi játékban is sokkolta celebtársait. „Sikítottál itt, mint egy tébolyodott” – jellemezte Járai Máté Catherine Dederick játékát, amiről Rekop Gyurinak egy Mandragóra jelenet jutott eszébe a Harry Potterből.

Zdroba Patrikék esténként a kámaszútrából válogatnak pózokat
Járai Máté megmutatta, hogyan mászott rá Lakatos Márkra
Mardoll fülsiketítő Mandragóraként tombolt

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Activity, RTL, tv műsor