Válik Kulcsár Edina és férje?

Válik Kulcsár Edina és férje?
Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrégiben a Nyerő Páros című valóságshowban vallották be, hogy házasságuk egy ideje már korántsem felhőtlen – úgy tűnt, azóta rendeződött kapcsolatuk, most azonban ismét aggasztó hírek láttak napvilágot.

Mindenkit sokkolt Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti vallomása a Nyerő Párosban, amikor beismerték, hogy házasságuk közel sem olyan tökéletes, mint azt a nyilvánosság eddig hitte - írja a femcafe.hu. Akkor úgy nyilatkoztak, kettejük kapcsolata zátonyra futott, az előbb említett műsorban való szereplést pedig azért vállalták el, hogy ezáltal megmentsék házasságukat – Csuti akkor arról is beszélt, hogy szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy egy nagyobb hullámvölgyön mennek keresztül, hiszen már több mint öt és fél éve alkotnak egy párt. A korábbi szépségkirálynő viszont részletesebben is beszélt kapcsolatukról: Edina elárulta, hogy kapcsolatuk nem kicsit viharos, egyszer például egy veszekedés odáig fajult, hogy a kétgyermekes anyuka egyszerűen kidobta a jegygyűrűjét. A házaspár háza táján ezidáig csend honolt, mindenki azt gondolta, házasságukkal immáron minden rendben – Csuti viszont a minap meglepte követőit, amikor bevallotta, ez egyáltalán nincs így.

Szabó András Instagram-oldalán válaszolt pár kérdésre, amit követői tehettek fel neki – írja a Bors. Természetesen a rajongók többsége arra volt a legkíváncsibb, milyen is most pontosan Edinával a kapcsolatuk, amire választ is kaptak. Csuti arra a kérdésre, miszerint helyrejött-e teljesen a házasságuk egy határozott nemmel felelt, majd hozzátette: „Hogy klasszikus futballedzőket idézzek: dolgozunk tovább becsülettel”. Edina és férje tehát még nem mondott le egymásról, amit egy másik kérdésre adott válasz is jól bizonyít: „Azért ez nem megy egyik pillanatról a másikra! Vannak jobb és rosszabb napok” – fejtette ki Csuti. „Tudjuk, min kell (kellene) változtatni, de ez sem ennyire egyszerű! Egy biztos, mindketten azon vagyunk, hogy sikerüljön” – adott bíztató választ Medox és Nina édesapja. Csutit arról is kérdezték, hogy szóba került-e már kettőjük közt a válás, a híresség pedig elárulta, hogy bizony elgondolkodott már azon, mi lenne két gyermekükkel, ha elválnának. Nos, reméljük erre nem kerül sor, és a sztárpár hamarosan megoldja problémáit!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina