Valami nem stimmel Tóth Andival

Valami nem stimmel Tóth Andival
Úgy tűnik, hogy Tóth Andi nincs a legjobb hangulatban jelenleg, noha lehetne pár oka arra, hogy jól érezze magát, de néha az ember nehéz napokat él meg.

Tóth Andinak nagyon fiatalon kellett szembesülnie azzal, hogy milyen egy híres ember élete, ráadásul mindezt gyerekként. Még gyerek volt, amikor megnyerte az X-Faktort, ami országosan is híressé tette, és az igazi kaland csak ezután következett - írja a liner.hu.

Nem volt egyszerű dolga, sok csalódás élte, magánéleti és üzleti szinten is, de egyúttal rengeteget tanult ebből. Nem tudni, milyen lenne a személyisége, ha nincs a nehéz gyerekkora, és simábban alakul a karrierje, de érdekes lenne látni.

Mindig lehet találni valami kivetnivalót a posztokban, ha az ember úgy akarja, de Andit ez nem különösebben hatja meg. Most azonban történhetett vele valami, vagy csak szimplán rossz kedve van, ami reméljük, nem tart sokáig.

Edzésről jelentkezett, tovább formálta a testét, ami már így is magas szintet képvisel. Erre a linkre kattintva láthatjátok, hogy jelenleg hogyan érzi magát a fiatal énekesnő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!