Vadonatúj vetélkedővel készül a TV2

Vadonatúj vetélkedővel készül a TV2
A TV2 megszellőztette, hogy egy új vetélkedőn dolgozik, melyben vidékiek és városiak csapnak össze különböző ügyességi és erőnléti feladatokban.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a SorozatWiki-nek adott interjút, melyben a csatorna tavalyi évét értékelte, de izgalmas részleteket is elárult egyik új műsorukról.

Kiderült, hogy a csatorna megvásárolta egy city vs. country, azaz város a vidék ellen-típusú műsor jogait, melyben háromfős csapatokat láthatnak majd küzdeni a nézők. A versenyzőknek szükségük lesz tudásukra, ügyességükre, bátorságukra és erejükre is, hogy leküzdjék az akadályokat és győzelmet arassanak az ellenfél csapata felett. A győztes akár tízmillió forintot is nyerhet a játék végén.

A vetélkedőnek már a műsorvezetői is megvannak. Úgy tűnik, hogy Till Attila és Gáspár Zsolti fog gondoskodni a hangulatról.

"A produkció Finnországban hatalmas sikereket ért el szombat este, az ottani Voice-al szemben. Ezért mi is nagyon bizakodóak vagyunk a hazai bemutatása kapcsán" - nyilatkozta Fischer Gábor a SorozatWiki-nek.

 

(Forrás: 24.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!