VIP adással jön hétfőn Szente Vajk és T. Danny a Zsákbamacskában

VIP adással jön hétfőn Szente Vajk és T. Danny a Zsákbamacskában
Május 6-án este bemutatkozik a Szente Vajk – T. Danny műsorvezető páros a Zsákbamacskában. A fergeteges hangulatról ők, valamint sztárjátékosaik gondoskodnak. Csipkelődő beszólásokból, poénokból nem lesz hiány, de a főszerep természetesen a szerencséé, ami, mint tudjuk, forgandó, ezt pedig az adás sztárvendégei is megtapasztalják!

Április 27-én, különkiadással indult a TV2 műsorán a Zsákbamacska vadonatúj évada. Az első adáshéten Marics Peti és Pető Brúnó segítették, vagy éppen nehezítették meg a játékosok dolgát. Május 6-án pedig érkezik a gameshow másik nagyszerű házigazda párosa: Szente Vajk és T. Danny. Vajk rutinos műsorvezetőnek számít, vetélkedőkben is van tapasztalata, T. Danny azonban most mutatkozik be ebben az új szerepben. A fiúk segítője Kárpáti Rebeka lesz. A május 6-i adásban ismét sztárvendégek öltenek jelmezt, hogy a nézőket és egymást szórakoztatva próbára tegyék a szerencséjüket. Pólyásbabának öltözve érkezik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika, jóságos bosziként tűnik fel a tévébemondó legenda, Bay Éva, apácaruhába bújik Baby Gabi, indiánként láthatják a nézők Kökény Attilát. Bódi Csabi Bódi Gusztinak, míg a mirigyes Sipos Tomi kommandósnak öltözve játszik, de szexi csajokból sem lesz hiány, Hargitai Bea és Széphalmi Juliska is versenybe szállnak a nyereményekért. Rajtuk kívül a Kincsvadászok műtárgyszakértője, Megyesi Balázs, és az énekes Szabó Ádám is szerencsét próbálnak a Zsákbamacska stúdiójában.

Hogy kitől kér autogramot az adásban Sipos Tomi, kit hív el a koncertjére T. Danny és ki az, aki eljött ugyan, de fél a macskáktól, az kiderül hétfőn 19:55-től a Zsákbamacska VIP adásából!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!