Trágár szavakkal üzent kritikusainak Tóth Andi

Trágár szavakkal üzent kritikusainak Tóth Andi
Külföldi nyaralásáról jelentkezett be Tóth Andi az Instagramon, összegezte a 2021-es évet, majd meglehetősen durva hangnemben üzent kritikusainak.

Nehézén éven van túl Tóth Andi, az X-faktor ötödik szériájának győztese. Rengeteg kritika érte, darabokra szedte a bulvársajtó, sorozatszerepet vállalt, koncertezett, új dalokat készített, novemberben pedig megnyerte a Dancing with the Stars műsorát.

A tavalyi év fáradalmait épp Arubán piheni ki, ahol számot vetett a 2021-es évről. Az évösszegzést, újévi fogadalmát, no meg persze kritikusainak szánt üzenetét az Instagramon osztotta meg egy nyaraláson készült fotó kíséretében.

„Na, most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mély pontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de őszintén, kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a “barátaimtól” sem. Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert : @tothistiii @fejesada, akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi 2021"

Az énekesnő posztjában kritikusainak is egyértelmű üzenetet küldött, melyben a tárágár kifejezésekkel sem spórolt:

„Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, leszophatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!