Továbbra is az RTL Klub a legnézettebb főműsoridős csatorna

Továbbra is az RTL Klub a legnézettebb főműsoridős csatorna
A Film+ lett az elmúlt hét legnézettebb kábelcsatornája, az rtl.hu-n egy hét alatt három videó is rekord nézettséget hozott a szintén rekord napi látogatószám mellett.

Az RTL Klub 13,4%-os lineáris közönségaránnyal vitte a hetet, 3,8 százalékpontot verve fő vetélytársára főműsoridőben, a 18-49 évesek körében. Csoportszinten is az RTL Magyarország győzedelmeskedett: a nyolc csatornából álló portfólió 28,9%-os lineáris SHR-t ért el főműsoridőben, a fő célcsoportban, míg a 14 adóból álló TV2 Csoport csak 27,4%-ot.

A Mestercukrász második évadának botrányoktól sem mentes harmadik adáshete 16,1%-os heti átlagos közöségarányt ért el a 18-49 évesek körében, a pénteki, döntőbe jutó versengés pedig a fő célcsoportban 17,2%-os lineáris SHR-t hozott.

Az elmúlt héten a Film+ csatornán futott a legnézettebb kábeltartalom: a vasárnap este vetített Arthur király – a kard legendája 9,2%-os lineáris közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoportban.

Az rtl.hu is újabb rekordot ért el: a hírportál az elmúlt héten 216 ezres napi átlagos látogatószám mellett 404 ezres napi oldalmegtekintést generált. A hírek mellett nagyot mentek a Mestercukrászhoz kapcsolódó tartalmak: a szerdai, botrányos adás két videórészlete – alig 48 óra leforgása alatt – az idei év második és harmadik legnézettebb tartalma lett. Szintén az elmúlt hét videós tartalma a jelenlegi listavezető is: a Szegedi Fecsóval történt "baleset” 230 ezer videóindítást generált a tavaly év végén indult rtl.hu-n.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!