Tovább sanyargatja apja Britney Spearst

Tovább sanyargatja apja Britney Spearst
Ismételten pénzt követel a bíróságon Jamie Spears.

Britney Spears november óta szabad, akkor döntött úgy a Los Angeles-i bíróság, hogy megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát. Az énekesnő így ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is - írja a hirado.hu.

Az énekesnő apja azonban még a hónapokig tartó bírósági huzavona után is sanyargatja lányát, most ugyanis vele fizettetné ki a saját jogi költségeit is. Britney mindvégig maga finanszírozta a Jamie Spears ellen indított eljárást, s bár végül az énekesnő győzött, apja az utolsó dollárokat is ki szeretné sajtolni lányából. Az, hogy Jamie most ezzel a beadvánnyal állt elő, a popsztár ügyvédje szerint egyenesen gyomorforgató.

A beadvány azon ügyvédek költségeinek megtérítését követeli, akik részt vettek a Jamie folyamatban lévő vagyonkezelői kötelezettségeivel kapcsolatos eljárásokban, és a gyámság megszüntetési folyamatában. A Just Jared szerint a jogi képviselők óránként 1200 dollárt, azaz közel 400 ezer forintot számítottak fel Jamie Spearsnek. Az nem került nyilvánosságra, hogy pontosan mennyi a teljes összeg, de milliókról lehet szó.

Az énekesnő maga egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de önként és dalolva biztosan nem fogja állni apja költségeit.

A 39 éves Spears idén adott be keresetet a gondnokság és apja pénzügyi felügyeletének megszüntetését kérve. Az énekesnő apja szemére vetette, hogy akarata ellenére tartották őt egy pszichiátriai intézményben és olyan gyógyszerek és fogamzásgátló szedésére kényszerítette őt, amelyek megakadályozták, hogy teherbe essen.

Britney Spears idegösszeomlása miatt 2008 óta állt gondnokság alatt, mert a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság illetékes bírája szerint túlságosan fogékony volt a negatív befolyásolásra, mentális állapota miatt képtelen volt saját döntéseket hozni. Apját jelölték ki arra, hogy kezelje lánya személyes és pénzügyeit. Erről Jamie Spears végül 2019-ben lemondott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Britney Spears