Tóth Gabi kórházba került

Tóth Gabi kórházba került
Maga Navracsics Tibor erősítette meg, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd nem sokkal később az énekesnő férje is reagált.

Tóth Gabinak nincs túl jó időszaka, számos halálos fenyegetést kapott, sokan gyűlölik, és pár hete ismét elkapta a koronavírust… A sok támadás miatt úgy döntött, hogy egy időre háttérbe vonul, és messze nem olyan aktív a közösségi médiában, mint korábban - írja a liner.hu.

Nem lehet mindezt könnyen bírni, és egyértelmű, hogy ilyenkor a szervezet is másképpen reagál. Gabi azonban erős, igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa, hiszen hamarosan jönnek az élő adások a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában.

Nemrég kiderült, hogy kórházba került, így nem tud ott lenni a pénteki tapolcai eseményen. A Polgári Szalont rendezték volna meg, ám a kialakult helyzet miatt változtatniuk kellett a szervezőknek Gabi távollétében.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!” – jelentette be Navracsics Tibor a Facebook oldalán.

„Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.” – írta a válaszok között Krausz Gábor, Gabi férje, aki nagy támogatást jelenthet a feleségének.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Tóth Gabi