Tóth Gabi hatalmas bejelentést tett

Tóth Gabi hatalmas bejelentést tett
Nagy dobásra készül!

Tóth Gabi Instagram-oldalán jelentette be, hogy új dallal és hozzá klippel készült, amelyet Advent negyedi vasárnapján ad elő majd először a Duna TV, Jónak lenni jó című műsorában. A bejegyzésből az is kiderül, hogy a dalt az a „gyűlöletcunami” ihlette – ahogy ő fogalmaz, amely ősszel a pápa látogatásakor zúdult rá - írja a 168.hu.

Az énekesnő hozzátette, már előre látja maga előtt a kritikus cikkeket és kommenteket, amikben ezúttal is magyarkodással vádolják, illetve kíváncsi, hogy ezúttal kitalálnak-e rá valami újat.

Tóth Gabi egy képet is csatolt a poszthoz, illetve elárulta, hogy Hollókőn forgott a klip, így valószínűleg ismét népzenei és hagyományőrző elemekkel tarkított produkciót láthat a közönség.

„Szeretni jöttem. Holnap végre Ti is és mindenki megnézheti, meghallgathatja az új dalom. A Duna TV, Jónak lenni jó című műsorában fogom először elénekelni, majd a videoklip is megjelenik. Remélem, utat talál az emberek lelkéhez, ebben a nehéz, járvány sújtotta helyzetben, ami ugyanakkor mégis egy felemelő időszak, Advent negyedik vasárnapja lesz, meggyújtjuk a szeretet gyertyáját. Persze, lesz olyan , és ez így van rendjén, akinek nem tetszik majd a dal, nem értékeli az üzenetét. Attól tartok , néhány újságíró, influenszer már készül, tollal a kezében. Máig nem értem, persze az indíttatásukat, mi bánthatja őket vajon egy zenei alkotásban, egy egyszerű dalban? Már szinte látom magam előtt a hangzatos szalagcímeket, a rám aggatott jelzőket, minősítéseket. A magyarkodom a legkevesebb, gyanítom, lesz most más is. Elvégre itt az ideje, gondolják. A kérdés már csupán csak az, hogy a régi, megszokott lemezt teszik föl vagy esetleg kitalálnak erre az alkalomra valami újat. A dalt egyébként az a gyűlölet cunami ihlette, ami a virtuális térből zúdult rám néhány hónapja. A zeneszerző, Harmath Szabolcs és a szövegíró, Valla Attila ezért írta nekem ezt a gyönyörű alkotást. A klip helyszíne Hollókő, egy mesevilág. Megbújva a hegyek között , mintha visszarepülnénk 100 évet az időben. Nem véletlen, hogy a világörökség része. Ezúton is köszönjük az ott élő emberek kedvességét, támogatását. Tudjátok a szeretet sokkal erősebb a gyűlöletnél, hidat képez és átölel. Mindannyiunkat."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Tóth Gabi