Tóth Gabi aggódik a kislányáért!

Tóth Gabi aggódik a kislányáért!
Tóth Gabi végső elkeseredésében a követőihez fordult segítségért.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyermeke, Hannaróza éppen abban a korban van, amikor úgy gondolja, ő már szabadon dönthet arról, hogy mit hajlandó megenni. A közel 3 éves sztárséf kislány édesapja finomabbnál finomabb és tartalmasabb ételeket készít a családjának, de hiába, Hannaróza annyira válogatós, hogy a virslin, a rántott húson, és a bundás kenyeren kívül semmit sem akar megenni - vette észre a promotions.hu.

„A lányom meg semmi pénzért nem akar enni. Összesen három dolog van, amit megeszik: a virsli, a rántott husi és a bundás kenyér. Még azt a palacsintát sem, aminek a készítésében segített. Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja?” - írta kétségbeesetten a közösségi oldalán Gabi.

Az énekesnő elmondása szerint nagyon rosszul érzi magát, hogy folyamatosan ugyanazokat az ételeket készíti el a kislányának, mert egyszerűen semmit sem akar még csak megkóstolni sem. Az említett kedvencek mellett csupán a nagypapa zöldséglevesét és krumplifőzelékét hajlandó még elfogyasztani.

Gabi értetlenül áll a történtek előtt, és egyszerűen már nem tudják, mihez kezdjenek a problémával. Végső elkeseredésében a követőihez fordult segítségért.

„Remélem, hogy tudtok egy-két jó tippet, tanácsot írni nekünk, mert mi már nem tudjuk mit tegyünk.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Tóth Gabi