Tóth Andinak bejött az élet

Tóth Andinak bejött az élet
Úgy tűnik, hogy a népszerű énekesnőnek, Tóth Andinak igencsak sikeresen indul a 2022-es éve. Az álmai folyamatosan beteljesülni látszanak.

Tóth Andi karrierjét érdekes módon nem az a tehetségkutató műsor indította be igazán, amiben annó megismerhette őt a közönség, hanem a Tv2 Sztárban sztár! című műsorában való szereplése óta fut a szekér igazán - írja az ifaktor.hu.

Andi azóta rengeteg új, saját dalt adott ki, amik igen hamar nagy népszerűségre tettek szert és a Dancing with the Stars műsorát is sikerült megnyernie. Ezúttal egy újabb célját érte el, egy musztángot vezethet.

,,Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pro és contrakat dobálni, de a mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam. 2022 elhozta nekem ezt az ajándékot, és nem is lehetnék hálásabb. Köszönöm a bizalmat @mr_mustang_zrt ???? A legjobb kezekben van a paripa????????????????

Annyit még, hogy :

“Megmondtam, de ti nem hittétek????????????”

BOOOOOMMM???????????????? Ha a városban talizunk hatalmas csapatások közepette, dobjatok egy puszit???? Nem lehet nem észrevenni???? azénkicsikígyóm???????????????? NA BÚÉK MEG MINDEN"

- olvasható Andi bejegyzésében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Tóth Andi