Törpöld fel magad: keresik Aprajafalva következő lakóját

Törpöld fel magad: keresik Aprajafalva következő lakóját
Elindult a Nickelodeon Törpöld fel magad! játéka, amelynek keretében a Hupikék törpikék egyikévé válhat a nyertes is. Mindössze egy kérdésre elég válaszolni, hogy versenybe kerüljenek a játékosok. A végső győztest maguk a sorozat alkotói fogják „törpösíteni” egy portré keretében.

A ‘80-as évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Hupikék törpikék napjainkban is sokak kedvence. A Nickelodeon műsorán a legújabb, 2021-ben indult új évadok pedig további rajongókat toboroztak a több évtizede futó sorozatnak, így a legkisebbek már 3D-s animációban követhetik Törpilla, Törpapa, Okoska és Aprajafalva lakóinak történetét. A rajzfilm kedvelőinek szól a Nickelodeon legújabb online játéka, amely kreativitásra buzdítja a gyerkőcöket.

Az október 15-ig zajló, elsősorban a kisebbeknek szóló online játékra a kapcsolódó honlapon lehet jelentkezni. Ehhez egy, a törpökhöz kapcsolódó kérdést kell a jelentkezőknek megválaszolnia. Győztesként a legkreatívabb, legötletesebb válasz gazdája kerül ki. A nyertesről egy választott fotó alapján az animációs sorozat alkotói egyedi Hupikék törpikék karakterrajzot készítenek, amelynek köszönhetően ő is egy lehet a szeretett, gombaházakban lakó, áfonyakedvelő törpök népes táborában.

Azonban nem csak a győztes gazdagodhat értékes nyereményekkel: tíz játékosnak a NintendoGo játéka, a The Smurfs: Mission Vileaf gyűjtői kiadása üti a markát. Ehhez szintén a játék honlapján található kérdésre kell felelnie a jelentkezőknek.

További részletek a Nickelodeon Facebook-oldalán.

Hupikék törpikék részek minden hétköznap 15:00-tól a Nickelodeon műsorán!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!