Tokár Tomi kukából szedett alapanyagokkal borította ki a zsűrit

Tokár Tomi kukából szedett alapanyagokkal borította ki a zsűrit
Túlforrósodott rezsók, kukába dobott növények, széttört serpenyők és megégett ujjak övezte káoszban indult útjára A Konyhafőnök VIP vadonatúj évada. Ezzel párhuzamosan Rácz Jenő és Járai Máté két év után szóba álltak egymással a főzés kedvéért.

Az első adásban Járai Máté, Fésűs Nelly, Kardos Eszter, Tokár Tomi, Kármán Odett, Kamarás Norbi, Badár Sándor, Pintér Adrienn, Élő Marci, Rubint Rella, Kálid Artúr és Geszler Dorottya merészkedtek be a séfek birodalmába. „Ne rám akarjátok sózni” – Rácz Jenő kiakadt zsűritársaira Járai Máté miatt.

A színész szeretett volna bizonyítani a séfeknek, ezért Jenő egyik receptjét próbálta meg elkészíteni. A zsűri aggódva figyelte a Máté körül kialakult káoszt, és Jenő leszögezte, hogy nem vállalja a felelősséget a versenyző ételéért. Ákos és Zé azonban így is megpróbálták rávezetni barátjukat, hogy milyen lenne, ha esetleg az ő csapatába kerülne Máté.

„Semmi sem volt kész” – Kamarás Norbi üres tányérral állt a zsűri elé?

Norbin kifogott a technika, ezért percekkel a tálalás előtt még nem volt semmije, amit felrakhatott volna a tányérjára. Miközben párja, Odett is hasonló gondokkal szembesült, a srácnak nagyobb fejtörést okozott, hogy szembeszálljon az idővel és vele együtt az étele elemeivel.

„Te ezt nyersen ráraktad” – Fördős Zé elképedt, amikor meglátta Norbi ételét

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárján kifogott a főzőlap, ezért sajátos módon próbálta megoldani az első feladatot. Az étele láttán Rácz Jenő kijelentette, hogy arra sem hajlandó, hogy megkóstolja, Zé viszont a megdöbbenésén túl megpróbált keresni valami ehetőt a tányéron.

Járai Máté szabotálta Tokár Tomit?

A két versenyző egy rezsón próbált osztozkodni, azonban Máté széles mozdulatai miatt Tomi étele a földön kötött ki. Egy gumikesztyű, egy serpenyő, és több adag vaj is az áldozata lett az általuk kreált burleszk pillanatnak.

Tokár Tomi elképedt: Fördős Zé nyalogatni kezdte a tányérját

Hatottak a pörgetőszerek, amit a játékosoknak a főzés során kellett felhasználniuk, így Zé különösen viselkedett a kóstoláson. Bár zsűritársai szerint kifejezetten gusztustalan volt, ahogy a műsorvezető nekiesett Tomi ételének, úgy tűnt, hogy Zének bejött Tomi csokija.

Rácz Jenő megvédte Járai Mátét a kóstoláson

A színész tányérja nem nyűgözte le Sárközi Ákost, aki kifejezetten száraznak és ehetetlennek találta a tányérját. Azonban a zsűritagok közül nem mindenkinek volt ennyire rossz a véleménye: Rácz Jenő például Máté mellé állt, amivel nagyon meglepte a versenyzőt.

„Még egy kicsit bíbelődtem volna” – Egy versenyző számára máris véget ért a Konyhafőnök VIP

Kamarás Norbi, Tokár Tomi és Kálid Artúr közül egy valakinek el kellett hagynia a konyhát. A kieső kissé csalódott volt, mert bár nem viselhette sokáig a kötényt, magával ragadta a gasztronómia világa, így szívesen folytatta volna még a versenyt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!