Tippelj, mennyi időt töltenek átlagosan naponta a TikTokon a felhasználók!

Tippelj, mennyi időt töltenek átlagosan naponta a TikTokon a felhasználók!
A TikTok amerikai irodája nemrég üzleti partnereket keresett meg, hogy a hirdetési lehetőségekről tájékoztassa őket, aminek köszönhetően kiszivárgott néhány olyan mutatószám, amiket a cég egyébként legendásan nem kommunikál.

Ebből kiderül, hogy 2020 októberében a TikTok saját adatai alapján az alkalmazásnak 732 millió aktív havi felhasználója volt, ebből nagyjából 100 millió az Egyesült Államokban. Ez a szám valószínűleg azóta emelkedett - írja a Marketingmorzsák.

Az is kiderült, hogy egy felhasználó naponta átlagosan 19 alkalommal nyitja meg az alkalmazást. Ez már egyébként egy 2021 januári adat, de azt nem részletezik, hogy ez csak az amerikai felhasználókra vonatkozik-e. Szintén januári adat, hogy naponta 89 percet, vagyis nagyjából másfél órát töltenek a felhasználók az applikációval. A demográfiai adatokból az derül ki, hogy a Z-generáció használja még mindig a legaktívabban.

A felhasználók 17 százaléka 13-17 éves, 42 százaléka pedig 18-24 éves. Az üzleti lehetőségekről pedig azt írják, hogy a felhasználók 47 százaléka vett már valamit, amit a TikTokon látott, és 67 százalék állította, hogy az alkalmazás ösztönözte őket vásárlása akkor is, ha egyébként nem is akartak venni semmit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: TikTok