Tényleg szopás a szoptatás? Megújulva tér vissza a Mesélj, Anyukám! podcast

Tényleg szopás a szoptatás? Megújulva tér vissza a Mesélj, Anyukám! podcast
Tényleg szopás a szoptatás? Hogyan éljük meg a szexualitásunkat anyaként a szülés után? Hogyan beszélnek el a párok egymás mellett, és vajon magyar nőként milyen a gyereknevelés Balin? – többek között ilyen témákkal érkezik az ÉvaMagazin.hu nagy sikerű, megújult podcastja, a Mesélj Anyukám! A szeptember 6-án induló, harmadik évadban minden eddiginél merészebb témákat dolgoznak fel a műsorvezetők, Zubor Rozi, Endrész Timi és Lugosi Dóri. Az AB státuszú hallgatókat fókuszba helyező sorozat hétfőnként jelentkezik új részekkel.

A harmadik évaddal újraindul Magyarország első, nagysikerű anyuka-podcastja, a Mesélj, Anyukám! A műsorvezető gárda gyakorló édesanyákból áll: Zubor Rozi (@igenanya) újságíró, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője mellett ezúttal is Endrész Timi (@heychicksblog), az ÉvaMagazin.hu szerzője, szerkesztője és Lugosi Dóri (@elegjoanya) blogger ül majd a mikrofon mögött. A hétfőnként jelentkező podcastban olyan témákat vitatnak meg, amelyek a korábbiakkal ellentétben már nem csak anyákról és nem kizárólag édesanyáknak szólnak. Változás a korábbiakhoz képest, hogy a házigazdák még több vendéget hívnak meg, és olyan – adott esetben tabu – témák kerülnek terítékre, mint például a szoptatás, a párkapcsolati témák, vagy a szülés utáni szexuális élet.

„A korábbi évadok hallgatottsági adatai azt mutatják, hogy a merészebb témák mozgatják meg leginkább a podcast követőit, így a mostani évadban még bátrabbak leszünk, tabukat döntögetünk, és a nők, az anyák mellett a férfiakat, az apákat is megszólítjuk" – mondta el Zubor Rozi. A podcast műsorvezetője azt is elárulta, hogy vendégük lesz többek között Vadas János kispapa- és párkapcsolati coach, illetve Oláh Barbi, aki abban segít nőtársainak, hogy visszataláljanak a szexuális énjükhöz. „Virtuális világ körüli útra is invitáljuk a hallgatókat: havonta egyszer külföldön élő magyar anyákkal beszélgetünk, hogy milyen gyermeket nevelni például Balin, Japánban vagy Indiában. Emellett elindul a Mesélj Anyukám! TikTok oldala is, ahol a kisvideókban az anyaságunk humorosabb oldalát mutatjuk meg."

A harmadik évad teaser-ét itt lehet megtekinteni:

A harmadik évad első adása itt elérhető!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!