Tematikus oldalakkal bővül a megújult Üzletem.hu

Tematikus oldalakkal bővül a megújult Üzletem.hu
„Az Üzletem.hu gazdasági hírportállal három évvel ezelőtt léptünk a sajtópiacra azzal a céllal, hogy a gazdaság iránt érdeklődők, vállalkozók, üzletemberek, gazdasági vezetők számára minőségi tartalmakat szolgáltassunk. A 2018-as indulás óta több ezer hírt osztottunk meg, és több millió olvasót érünk el szakmai cikkeinkkel. Most elérkezettnek láttuk az idő, hogy formailag megújulva, a tartalmat és a szolgáltatásokat bővítve szóljunk a gazdaság iránt érdeklődőknek, valamint értékes megszólalási és hirdetési felület kínáljunk a vállalkozóknak” – mondta Marton Balázs, az Üzletem.hu-t kiadó PANNON SIGNUM Kft. ügyvezetője.

A formai megújulással együtt a portfólió is bővül két tematikus oldallal, amelyek jól kiegészítik az Üzletem.hu eddigi tartalmi struktúráját. A Gusto.hu színvonalas gasztronómiai portál ínyenceknek, az Atombusiness.hu pedig az atomenergia ipar hazai lehetőségeiről szól, amelynek aktualitását a Paksi Atomerőmű folyamatban lévő bővítése adja.

Mindkét ágazattal eddig is foglalkoztak az üzleti hírekben, azonban a két önálló tematikus portál, valamint a velük érkező szerkesztő kollégák lehetőséget teremtenek, hogy a jövőben még több és jobb tartalom születhessen.

Marton Balázs elmondta: „Az Üzletem.hu megalakulása óta erős partnerségi viszonyt ápol a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével, valamint a KAVOSZ Zrt.-vel. Nagyon leegyszerűsítve, a partnerségünk lényege a színvonalas üzleti tartalmak és az arra fogékony célközönség minél hatékonyabb összekötése. Hasonló „win-win” alapú partnerségekre mindig nyitottak vagyunk.”

Az Üzletem.hu arra helyezi a hangsúlyt, hogy folyamatosan aktuális és hiteles tartalmakkal, a legközérthetőbben szolgálja ki az olvasóit. „Nálunk nem a pillanatnyi hírnév, hanem a tartósság és a szakmaiság van a fókuszban. Ennek legjobb indikátora, hogy sok cikkünket éveken keresztül folyamatosan olvassák az adott téma iránt érdeklődők” – hangsúlyozta a PANNON SIGNUM Kft. ügyvezetője.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!