Teljesen kiborult G.w.M.

Teljesen kiborult G.w.M.
A rappert nem érdekli, mennyi pénze marad, csak a gyerekeit akarja teljes lelki biztonságban tudni.

Ahogyan G.w.M fogalmazott, lassan belebetegszik a folytonos csatározásba a volt barátnőjével és gyermekei édesanyjával, Melanie-val. Az egykori szerelmesek hónapok óta balhéznak egymással a láthatás és az anyagiak miatt - írja a ripost.hu.

Elfogytak a szavaim. Eddigi életem során szinte soha nem nyilatkoztam a magánéletemről, most meg a közösségi platformon fakadok ki, mert elkeseredésemben úgy érzem, nincs más út. Szerintem ez mindent elmond a helyzetről. Ritkán ragadnak el az érzelmek ennyire, de lassan belebetegszem, hogy nem tudom megvédeni a gyermekeimet ettől a lelki megrázkódtatástól – kezdte megtörten a Storynak G.w.M, aki nem lát más esélyt, csakis a bírósági eljárást.

„Melanie kizárólagos jogot akar a gyerekek felett, amit nem is értek. Abban bízom, hogy a bíróság hamar pontot tesz az ügy végére, beáll egy rendszer, és úgy, illetve akkor láthatom végre a gyerekeimet, ahogyan apaként ez normális” – mondta keserűen a rapper, akiben szerelme, Kulcsár Edina tartja a lelket.

Az egyik felem olyan boldog, mint még soha. A másik felem viszont romokban van és haldoklik. Csak annyit szerettem volna, hogy ha az édesanyjuk éppen nincs a gyerekekkel, akkor ne a saját családjától kérjen segítséget, hanem szóljon, hogy kihasználhassam ezt az időt, és én lehessek a gyerekekkel. Hogy apukájukként továbbra is megadhassam nekik lelkileg is azt, amire szükségük van.

G.w.M és exe nem csak a gyerekek láthatásán vitáznak, az anyagiakban sem értenek egyet. Melanie visszautasította a rapper ajánlatát, aki továbbra is szívesen eltartotta vagy egy vállalkozás beindításában segítette volna.

Melanie inkább ügyvédhez fordult, és havi 1,5 millió forintot követelt, amit viszont én utasítottam vissza. De ha bebizonyosodik, hogy egy másfél és egy ötéves gyereknek valóban ennyi kell havonta, a föld alól is előteremtem ezt az összeget, és én magam vásárolok be nekik ennyiért – mondta a rapper, aki százmilliós vagyonról mondott le a gyerekeiért.

Benyújtotta az igényt a 40 milliós Porsche Panamerámra is. Itt üzenem neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor az is az övé lehet, ha végre lemond az irreális elvárásairól. Lenullázva, egy lyukas gatyában jöttem el, de teszek a pénzre. Van annyi tehetségem, erőm, karizmám, hogy újra megcsináljam a szerencsémet, csak óvjuk meg a gyerekeink lelki egészségét – üzente G.w.M.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: G.w.M, gyerek