Te láttad már Paris Hilton új főzőműsorának előzetesét?

Te láttad már Paris Hilton új főzőműsorának előzetesét?
A Cooking With Paris a Netflix kínálatát bővíti, pár nap múlva már nézhetjük is.

Amikor Jamie Olivert vagy Gordon Ramsay-t nézzük főzni, akkor olyan egyszerűnek tűnik a konyhában zajló varázslat, pedig a Konyhafőnök vagy A pokol konyhája is bebizonyította, hogy ehhez is kellenek készségek és rengeteg gyakorlat - írja a gamestar.hu.

A Netflix éppen ezért úgy döntött, hogy nem egy profira épít fel egy komplett show-t, hanem egy olyan hírességre, akinek a főzőtudománya nem túl acélos. Így született meg a Paris Hiltonra fókuszáló műsor, amely nem árul zsákbamacskát.

Azt már a Cooking With Paris bejelentésekor utalt rá a streamingszolgáltató, hogy Paris csak nagyjából tud főzni, az alábbi trailer viszont egyértelművé teszi, hogy a koncepció lényege Hilton kisasszony konyhai háborúja, amihez olyan hírességek asszisztálnak, mint Kim Kardashian és Demi Lovato.

Nyomon követhetjük, hogy a boltban megvásárolt alapanyagok hogyan állnak össze étellé, ez az út viszont sokszor nagyon kalandos és a végeredmény is erősen kétséges, de sokak számára talán pont ezért lesz szórakoztató. Minden bizonnyal ebben bízik a Netflix is.

A Cooking With Paris augusztus 4-én debütál a streamingszolgáltató felhozatalában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!