Tavaszi megújulás a TV2 Kids-en

Tavaszi megújulás a TV2 Kids-en
Újdonságok várják a kis nézőket március 6-ától a TV2 Kids-en. Magyarország népszerű gyerekcsatornája ezúttal sorozatfronton erősít, hétfőtől minden hétköznap délután és este a legkedveltebb mesék lesznek képernyőn.

Az Azúrkék nyomok és te című fantasy sorozat mostantól hétköznap 15.40-től látható a TV2 Kids csatornán. Ebben Azúr, a kedves kutyus és barátja, Josh izgalmas kalandokra invitálja a nézőket, hogy együtt fejtsék meg a rejtvényeket.

Ezt követi 16:05-tól Dóra, a felfedező. A kalandvágyó kislány és Csízi, a kismajom együtt fedezik fel a világot. Minden részben a bátorságé és a leleményességé a főszerep, miközben a gyerekek új angol szavakat is tanulhatnak.

Minden hétköznap 16:30-tól jön az új kanadai animációs sorozat, a Szuper szárny, amelyben egy csapat lelkes kismadár kalandjait követhetjük nyomon a Szuperszárny Akadémián.

A Láng és a szuperverdák amerikai mese 17.20-tól látható. A 8 éves AJ és barátja, Blaze együtt próbálják felfedezni a fizika törvényeit. Mitől és hogyan mozognak a tárgyak? Erre és még sok minden más érdekes kérdésre is választ kaphatunk, ha a két baráttal tartunk a technológia és a matematika izgalmas világába.

Hétfőtől péntekig minden délután figyelemmel követhetik a gyerekek 17:45-től A Mancs őrjáratot. Ennek a számítógépes animációs, akció-kaland sorozatnak a főszereplője hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg humorral felvértezve a Mancs Őrjárat azért dolgozik rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget.

Országos tévépremier is lesz a TV2 Kidsen hétfőn: 18:10-kor jön a Szuperszörnyecskék. A mese szereplői óvodás gyerekek, akiknek a szüleik a világ leghíresebb szörnyei, így aztán a kicsik próbálják elsajátítani legendás őseik különleges képességeit, miközben az iskolára is felkészülnek.

Fürdés előtt beleférhet még egy mese: 18:35-kor jön a Santiago és a tenger. Santiago, a 8 éves kalózkapitány és a békája, Kiko barátaikkal indulnak kalandos karibi hajóútra. Varázslatos vitorlásuk, az El Bravó segítségével Santi és bátor legénysége nem retten meg az óriási tenger kihívásaitól.

A legújabb sorozatok március 6-tól a TV2 Kids-en minden hétköznap. TV2 Kids – Neked mesél!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!