Tabudöntögető talkshow indult Liptai Caludiával

Tabudöntögető talkshow indult Liptai Caludiával
Liptai Claudiával indított új műsort a Sláger FM. A Nő a Tét péntekenként jelentkezik új epizódokkal a Sláger FM Youtube csatornáján és minden podcast felületen. Claudia a talkshow keretein belül különleges vendégekkel beszélget, sokszor tabudöntögető témákról is.

A műsor alapkoncepciója arra a kérdésre épül, hogy vajon mire gondolnak a nők. Ez a gondolat vélhetően a legtöbb férfit foglalkoztatja. Claudia, a szókimondó személyiségével pedig mindent megtesz azért, hogy válaszokat kapjon a kérdéseire.

A műsor megalkotásakor arra törekedtek, hogy bensőséges, emberközeli hangulatot teremtsenek. A díszlet felépítése során kifejezetten figyeltek rá, hogy eltérjen a megszokott, alá-felé rendeltséget sugalló talkshow sémától. Claudia és a vendégek között egy nappalit rendeztek be a komfortos hangulat megteremtésére. „A fotelek, a világítás, a sallangoktól mentes környezet mind elősegítik azt, hogy egy igazán jót tudjuk beszélgetni” – mondta el Claudia. Talán ez is elősegítette azt, hogy a vendégek teljes őszinteséggel mernek beszélni magukról. Persze, nem mehetünk el a műsorvezető nyitott és érdeklődő személyisége mellett sem. Saját bevallása szerint semmit sem kényszerít rá a vendégekre. „Nem kell lasszóval kergetnem a vendégeket vagy harapófogóval válaszra bírni őket. Itt semmi sem történik kényszerből, keretek közé szorítva, és ezt mindannyian nagyon élvezzük. Ez látszik is a Nő a tét minden adásán” – nyilatkozta Claudia.

A vendégek kiválasztásánál Claudia arra figyelt, hogy ne csak neki, hanem vélhetően a nézők számára is érdekes emberek jelenjenek meg. „Arra is figyelek, hogy olyan vendégeket is meghívjak, akik nemcsak a tv nézők számára ismertek, hanem a social media világából is” – jegyezte meg Claudia.

Minden részben egy új témát járnak körül, tabudöntögetések is lesznek bőven. „Minden adás egy meghatározott témát jár körül, legyen az a tolerancia vagy épp a meztelenség. A beszélgetés innen indul és négy adás felvétele után bátran mondhatom, hogy ez csak a kezdet” – kezdte Claudia, majd hozzátette: „Eddig szinte mindegyik adás tabudöntögető is volt egyben, amelyben a vendégek akár korábbi traumáikról, saját tapasztalataikról, életükről vagy akár hálószobatitkaikról is nyíltan beszéltek.”

Claudia arról is mesélt nekünk, hogy ez egy ,,új gyermek” az életében, a projekt neki is nagy falat volt. Részt vett a gyártásban az elejétől a végéig, az utómunkát is együtt csinálták meg, a műsor mögött sok ember profizmusa és belefektetett ideje van, csapatmunka nélkül nem jöhetett volna ez az egész létre.

A műsort mindenkinek ajánljuk, aki megnézne egy 60 perces, őszinte beszélgetést Claudiával és a meghívott sztárvendégekkel. Az első rész március 3-án startolt el Youtubeon, és a 95.8 Sláger FM összes podcast csatornáján. Az adás vendégei Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Ráskó Eszter standupos, és Osváth Zsolt, digitális tartalomgyártó voltak, akikkel az önazonosság témakörét vitatták meg. Az egyes részek Youtube-on minden héten péntekenként este 8 órától, a 95.8 Sláger FM összes podcast csatornáján pedig 22 órától lesznek elérhetőek.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!