Szulák Andrea és Nótár Mary is lelepleződött!

Szulák Andrea és Nótár Mary is lelepleződött!
A világ legőrültebb showműsorának negyedik adásában két rejtélyes énekes is lelepleződött! A Zombi annyira jól rejtőzködött, hogy a nyomozók többsége a nemét sem találta el, a Szuperkártyának köszönhetően pedig fény derült a Katica titkára is!

Fluor Tomi is felhasználta a Szuperkártyáját, így már csak egy lehetőségük maradt a nyomozóknak azonnal leleplezni egy sztárt. Mivel a négy nyomozó egyetértett abban, hogy a Katica mögött Nótár Mary rejtőzködött, így bedobták a kártyát. Ezúttal sikeres találatot könyvelhettek el, így Fluor Tomi megúszta, hogy nyomozótársai és Istenes Bence az ő számlájára fogyasszon ételt-italt a felvételek szünetében. Leleplezve! Ő volt a Katica álarc alatt.

Egy kettes és egy hármaspárbaj döntött a maszkos énekesek sorsáról. Most is a stúdióban ülő nézők és a nyomozók szavazatai alapján dőlt el a továbbjutás. A Szarvas a Holdjáróval, a Zombi és a Katica pedig a Kaméleonnal csapott össze. A sikeres Szuperkártya-bedobásnak köszönhetően azonban egy új álarcos énekes érkezett a Katica helyére: megjött a Víziló! Új versenyző érkezett a Katica helyére!

A negyedik show leleplezettje végül a Zombi lett! A nyomozók a nemében sem voltak biztosak és ezúttal teljesen vakon lövöldöztek, senki sem találta el, hogy kit rejtett az álarc. Szabó Zsófi szerint Diaz, Szandi és Nagy Ervin Hevér Gábort tippelte, Fluor Tomi pedig a Honeybeast énekesét, Tarján Zsófit mondta be végső tippként, ezzel ő volt az egyetlen nyomozó, aki legalább a maszkos híresség nemét eltalálta. A Zombi álarc mögött ugyanis a nagy népszerűségnek örvendő énekes- és színésznő, Szulák Andrea volt! Leleplezve! Ő volt a Zombi álarc alatt.

Az adást követően azonnal indítható az Álarcos énekes háttérműsora, az Álarc mögött, Lady Szomjas, influenszerrel. Link: https://www.rtlmost.hu/alarcos-enekes-p_16217/alarc-mogott-3-evad-4-resz-c_12896368 Istenes Bence extrém hajszínét vastaps fogadta!

Szabó Zsófi sikítva menekült Fluor Tomi karjaiba.

A nyomozók lázba jöttek: Fluor kijátszotta szuperkátyáját!

Produkciók: A Szarvas bemutatja: Believe (Cher) | 4. adás

A Holdjáró bemutatja: Júlia nem akar a földön járni (Napoleon Boulevard) | 4. adás

A Zombi bemutatja: Kicsi lány (Manuel) | 4. adás

A Katica bemutatja: Jég dupla whiskyvel (Charlie) | 4. adás

A Víziló bemutatja: Budán vagy Pesten (Bruno és Spacc) | 4. adás

A Kaméleon bemutatja: Pop (NSYNC) | 4. adás

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!