Szomorú hírt jelentett be Berki Mazsi

Szomorú hírt jelentett be Berki Mazsi
Ezt osztotta meg a rajongókkal!

Berki Mazsi nemrég közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy az elmúlt időszakban eltűnt, hiszen minden idejét kislányával töltötte, aki lebetegedett.

"Egy kicsit eltűntem, mert sajnos Emmácskám lebetegedett. Két napja még a telefonomat is alig vettem elő, így rengeteg megválaszolatlan hívás és üzenet vár, sőt a munkámmal is elmaradtam. Ilyenkor szerintem fontos, hogy együtt rezegjünk és a lehető legtöbb időt töltsük a kis Manóval" - fogalmazott.

A kis Emma Katerina pár héttel ezelőtt töltötte be az első életévét. Bár hatalmas volt az öröm, nem feledkeztek meg a májusban elhunyt Berki Krisztiánról sem, aki nélkül minden pillanatuk nagyon nehéz.

"Tavaly ősszel volt egy beszélgetésünk Krisztiánnal erről. Én ott leültem vele beszélni, és mondtam, hogy változtatni kell abban, hogy a gyerekeket szerepeltetjük a közösségi oldalainkon. Az utolsó időszakban ő is változtatott ezen. Ő sem mutatta már annyit Natit, és Emmát sem mutattuk annyit. Ez teljesen tudatos, mert kezd egy nagyon rossz irányba menni a világ" - mondta korábban az özvegy.

(ripost.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi