Szombaton világsztár zsűritaggal indul a Dancing with the Stars

Szombaton világsztár zsűritaggal indul a Dancing with the Stars
Egy nap múlva, október 8-án kezdetét veszi a Dancing with the Stars harmadik évada. A TV2 táncos showjában a parkettre lépő tíz hírességnek és profi táncpartnerének a nézők mellett a zsűrit is meg kell győznie produkciójával, ha versenyben akar maradni. A nagyszabású show első két adásában ráadásul egy világsztár, a Vad angyal című sorozat sztárja, Facundo Arana is zsűritagként pontozza majd a párosokat. A színész szerdán érkezett Budapestre a TV2 25. születésnapja alkalmából, és alig várja, hogy elkezdődjön a show.

Két éve töretlen népszerűségnek örvend a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Már csak egyet kell aludni, október 8-án, szombaton 20 órakor elindul a harmadik évad. Ráadásul a TV2 25. születésnapja alkalmából Budapestre érkező világsztár, Facundo Arana, a Vad angyal című sorozat sztárja szerepet vállalt a táncos szuperprodukcióban. A sármos színész zsűritagként pontozza majd a parkettre lépő párosokat a Dancing with the Stars első két adásában.

„Még csak két napja vagyok Budapesten, de nagyon tetszik a város. Sétáltam a belvárosban, a Budai Vár és a Parlament is gyönyörű, az emberek kedvesek és igaz a hír, hogy a magyar nők nagyon szépek" – mondta Facundo Arana, aki szerdán délután érkezett Magyarországra. – „Alig várom a szombat esti show-t. Nem vagyok profi táncos, így nem a technikai megoldásokra és a lépésekre figyelek majd, hanem arra, hogy melyik az a páros, aki eléri a szívemet és az érzelmeimre hat. Ez a legfontosabb szerintem a táncban épp úgy, mint az én szakmámban" – tette hozzá a színész, aki Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Juronics Tamás és Szente Vajk mellett ül majd a szuperprodukció zsűrijében.

Az, hogy az ítészeket kinek sikerül majd levennie a lábáról, lesz-e tíz pontos produkció vagy szigorúan értékel majd a világsztárral kiegészült zsűri, az az október 8-i első adásban 20:00-tól kiderül. Ahogy az is, kinek kell elsőként búcsúznia a Dancing with the Stars versenyétől.

Aki azonban még a szombati élő show előtt látni szeretné Facundo Arana-t, az kövesse a TV2 Play élő közvetítését pénteken 19:00-tól a TV2 exkluzív, 25. születésnapi partyjának vörösszőnyeges bevonulásáról, ahol nem csak a világsztár, hanem a TV2 legismertebb arcai is ott lesznek.

Dancing with the Stars – október 8-tól szombatonként 20:00-tól a TV2-n!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!