Szexről szóló tartalmak jelentek meg a Nemzeti Színház honlapján

Szexről szóló tartalmak jelentek meg a Nemzeti Színház honlapján
Angol nyelvű, randizásról és szexről szóló tartalmakat helyeztek el ismeretlenek a Nemzeti Színház angol nyelvű weboldalán.

A Nemzeti Színház a következő sorokat tette közzé a honlapján: "Tegnap este külső támadás érte a Nemzeti Színház honlapját, amelynek angol verzióján idegen szerzőtől származó cikkek jelentek meg."

A Nemzeti Színház IT-csapata foglalkozik a probléma megoldásával, addig az angol nyelvű honlap nem érhető el. A Nemzeti Színház vizsgálja az esetet, és szükség esetén megteszi a megfelelő jogi lépéseket. Korábban írtuk: Minden jel szerint távol-keleti hackerek törhették fel a Nemzeti Színház weboldalát – szúrta ki elsőként a Telex. Az ismeretlenek többek között randizásról és szexről szóló cikkekkel szórták tele a honlapot. A Nemzeti Színház weboldalának magyar nyelvű változatát tapasztalatunk szerint nem érinti a dolog.

A probléma ott kezdődik, amikor valaki átkattint az angol nyelvű megjelenítésre. Az oldal ezen változata jelenleg teljesen elérhetetlen, a Google keresője azonban majdnem 10 ezer találatot ad a nemzetiszinhaz.hu dating keresőkifejezésre.

De akad olyan is, ami valóban a Nemzeti Színház angol nyelvű oldalára visz el, ahol a fent említett tartalmú szöveget helyezték el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!