Szeptember 20-án startol Európában a SkyShowtime

Szeptember 20-án startol Európában a SkyShowtime
Európában elsőként Skandináviában, szeptember 20-án indítja el streaming szolgáltatását a SkyShowtime. A Comcast Corporation és a Paramount Global közös streaming vegyesvállalata minőségi és népszerű szórakoztató tartalmak széles palettáját kínálja majd az európai fogyasztók milliói számára. A SkyShowtime a következő hónapokban és 2023 első negyedévében több országban, köztük Magyarországon is elérhetővé válik.

Az új európai streaming szolgáltatás, a SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak legjobb szórakoztató tartalmait egyesíti a platformján. A szolgáltatás a világszerte legjobban várt sorozatok és filmek széles választékát foglalja magában, több ezer órányi minőségi szórakoztatást kínálva az egész család számára.

Televízióban először lesznek majd láthatóak a legújabb mozifilmek a Paramount Picturestől és a Universal Picturestől, Hollywood két legpatinásabb stúdiójától, amelyek együtt Hollywood teljes mozibevételének az 50%-át biztosítják.

A SkyShowtime olyan új sikerfilmeknek ad majd otthont a mozibemutatókat és az adathordozókon történő megjelenést követően, mint például a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk.

A szolgáltatás kínálatában megtalálhatóak lesznek továbbá új prémium sorozatok, gyermek- és családi tartalmak, illetve átfogó válogatás a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus videokönyvtáraiból – egy közös helyen streamelve. A SkyShowtime emellett helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is tartalmaz majd.

A SkyShowtime elsőként Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban lesz elérhető.

„Alig néhány hónappal a teljeskörű hatósági jóváhagyás megszerzése után streaming szolgáltatásunk hivatalosan szeptember 20-án elindul. Izgatottan várjuk, hogy előfizetőink exkluzív hozzáférést kapjanak az ikonikus és világhírű stúdiók legújabb sorozat- és filmpremierjeihez. Hamarosan további részleteket is közzéteszünk majd a többi országban várható indulási dátumokról és még több nézőhöz juttatjuk el a SkyShowtime-ot Európa-szerte" – nyilatkozta a hivatalos bejelentést követően Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója.

A SkyShowtime 2022 utolsó negyedévben Hollandiában is elindul. A következő hónapok és 2023 első negyedéve során a SkyShowtime elérhetővé válik Spanyolországban, Portugáliában, Andorrában és Közép-Kelet-Európában is. A régiónkban a következő piacokra terjed majd ki a szolgáltatás: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. A konkrét időpontokat és árakat ezeken a piacokon az elkövetkező hónapokban jelentik be.

A több mint 20 országban történő bevezetést követően a SkyShowtime alkalmazásai és tartalmai 18 különböző nyelven lesznek elérhetők.

A szolgáltatás a Peacock platformon alapuló, direkt az európai piacra fejlesztett SkyShowtime alkalmazáson keresztül, valamint Apple iOS, tvOS és Android készülékeken, illetve a hivatalos weboldalon keresztül lesz a fogyasztók számára elérhető. A tervek szerint a SkyShowtime havi ára Finnországban 6,99 euró, Svédországban 79 svéd korona, Norvégiában 79 norvég korona, Dániában pedig 69 dán korona lesz.

A közleményben ismertetett tartalomkínálat a skandináv országokra vonatkozik és országonként eltérő lehet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!