Szembe kellett nézniük a lakóknak a szilveszteri önmagukkal

Szembe kellett nézniük a lakóknak a szilveszteri önmagukkal
Míg Danit az elméje jótékony feledéssel próbálta megvédeni a történtektől, addig Lissza teljes lázadással fogadta büntetését a viselkedése miatt, ami aztán egy hánykolódó rémálommá vált számára, mindeközben Piros beadta a derekát Barnának, amit a srác természetesen alaposan ki is élvezett. Beröffent az újévi villavonat, amiről nem érdemes lemaradni, 24 órában követhető a www.rtlplusz.hu oldalon ValóVilág stream-en.

VV Dani ámokfutása: lesmárolta VV Krisztit, bevallotta VV Melina iránti érzéseit, majd elindult feladni a játékot

VV Dani sajátos módon mutatta meg VV Melinának, hogy mit érez: először VV Krisztinél kereste a vigaszt, majd a berendezést rongálva próbálta levezetni a viszonzatlan szerelem okozta frusztrációját.

„Ez full kam, nem?” – VV Dani el sem hitte, hogy mit művelt az előző esti buliban

VV Dani szelektív memóriája kitörölte az előző este olyan történéseit, amikre nem volt büszke, azonban az halványan rémlett neki, hogy valami történt közte és VV Melina között a takaró alatt…

„Én ezt nem vállalom” – VV Lissza hisztizni kezdett a büntetése hallatán

Az évbúcsúztató buli olyan durvára sikerült, hogy a villalakók egymás után szegték meg a szabályokat, amik után természetesen a büntetés sem maradt el. VV Lissza különösen nehezen viselte a kapott retorziót.

„Egyértelmű, hogy engem fog vinni” – VV Reni megosztotta félelmeit VV Melinával és VV Danival

A villalakók az ünnepi időszak lezárásaként leszedték a karácsonyfa díszeit, de egyeseket az újévi fogadalmaknál jobban foglalkoztatott a közelgő Kihívás kimenetele.

VV Márió, a pletykafészek – durva kommenteket hagytak egymásnak a villalakók

A névtelenség mögé rejtőzve a játékosok nem fogták vissza magukat, és olyan megjegyzéseket tettek egymásra, amit szemtől-szemben nem biztos, hogy felvállaltak volna. VV Márió mellett VV Barna sem úszta meg, többen is figyelmeztetést fogalmaztak meg vele kapcsolatban.

„Akkor azért vagy így kivirulva, csajszi!” – VV Piros bevallotta, hogy lefeküdt VV Barnával

VV Piros és VV Barna közelebb kerültek egymáshoz, így a srácnak minden erejére szüksége volt, hogy ellenálljon VV Reninek. Ennek érdekében kieszelt egy cselt, amiben VV Rico is a segítségére volt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ