Szárnyal a Film+ és az RTL Gold!

Szárnyal a Film+ és az RTL Gold!
Az RTL Klub az elmúlt hét legnézettebb főműsoridős csatornája és csoportszinten is az RTL Magyarország nyert. A tévés premier mellett online is tarolt a Keresztanyu. Hároméves rekordot döntött az RTL Gold.

14 százalékos lineáris közönségaránnyal – 3,9 százalékpontot verve legfőbb versenytársára – az RTL Klub lett a 31. hét legnézettebb főműsoridős csatornája a 18-49 évesek körében. Csoportszinten is az RTL Magyarország nyerte az elmúlt hetet: a nyolc csatornából álló portfólió 30,7%-os lineáris SHR-t ért el főműsoridőben, a kiemelt célcsoporton (TV2 Csoport: 26,7%).

Remekül teljesített a Film+: főműsoridőben 6,5%-os lineáris közönségarányával az idei év második legjobb eredményét szállította. Ezen a csatornán futott a hét legnézettebb kábeles tartalma is: a vasárnap esti Pusztító cím film 8,5 SHR%-ot ért el. Szintén kiemelkedő eredményt ért el az RTL Gold: 1,1%-os főműsoridős közönségaránya az elmúlt közel három esztendő legjobbjának számít.

Az RTL Klubon a Keresztanyu heti átlagban 18,2%-os lineáris közönségaránnyal futott a 18-49 évesek körében, a saját gyártású sorozat minden hétköznap este megnyerte saját sávját. Az új, záró évad epizódjai az online térben is szép számokat hoztak: a makkosszállásiak kalandjai 168 ezres videóindítást (VV) generáltak az RTL Most-on. A platform további két legnézettebb tartalma az Éjjel-nappal Budapest (205 ezer VV), valamint a Barátok közt (41 ezer VV).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Film+, RTL Klub