Számtalan tartalommal és Maggie Simpsonnal ünnepli a nemzetközi Star Wars napot a Disney+

Számtalan tartalommal és Maggie Simpsonnal ünnepli a nemzetközi Star Wars napot a Disney+
A nemzetközi Star Wars nap évek óta lázban tartja a rajongókat. A különleges alkalomból a Disney+ a teljes Skywalker saga, a számos animációs és élőszereplős sorozat, valamint a színfalak mögé betekintést engedő dokumentumfilmek mellett egy igazán különleges epizóddal hív mindenkit egy nagy kalandra a messzi-messzi galaxisba: a „Maggie Simpson Zsivány majdnem Egyes” május 4-én érkezik a Disney+-ra.

A nemzetközi Star Wars nap (Az erő legyen veled – May the force be with you – May the 4th be with you) a Csillagok háborúja kultikus világának és a messzi-messzi galaxis ikonikus karaktereinek ünnepe. A Disney+ „Star Wars Day – May the 4th be with you” összeállítása az eredeti trilógia és a mozifilmek mellett számos élőszereplős és animációs filmet és sorozatot tartalmaz. A különleges gyűjtemény célja, hogy a rajongók újra átélhessék kedvenc pillanataikat és megkönnyítse a Star Wars univerzum felfedezését.

A több száz órányi film, sorozat, animációs- és dokumentumfilm között böngészve újra nézhető például a teljes Skywalker-saga minden pillanata Luke első színrelépésétől kezdve Rey Kylo Ren-nel vívott végső csatájáig. A sorozatok kedvelői az élőszereplős alkotások – Andor, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett könyve és a hatalmas rajongótábort szerzett A mandalóri – mellett olyan animációs kedvenceket is láthatnak, mint például A Star Wars: Rossz osztag, mely 2021-ben debütált a Disney+-on, a Star Wars: Lázadók, amely az előző évek egyik legkedveltebb animációs sorozata volt, valamint az ikonikus Klónok háborúja.

Újdonságként május negyedikén érkezik a „Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai”, a fiatalabbaknak szóló animációs sorozat, amely az ifjú Jedik kalandját követi az Erő útjainak tanulmányozásában, valamint a „Star Wars: Látomások” második évada kilenc új rövidfilmmel kilenc különböző animációs stúdiótól, köztük az Aardmantól és a Triggerfish-től.

Idén lesz 40 éve, hogy bemutatták „A Jedi visszatér” című mozifilmet. Az ikonikus részben a rajongók újra láthatták Jabbát, a huttot, átélhették az Andor bolygó felszínén zajló izgalmas üldözés- és csatajelenetet, megismerték az aranyos Ewokokat, valamint végig nézhették a végső párharcot Luke és Darth Vader között az Uralkodó tróntermében.

Maggie Simpson

Természetesen a Simpson család sem maradhat ki a Star Wars univerzumból. A „Maggie Simpson Zsivány majdnem Egyes" rövidfilmjében Homer elveszíti Maggie-t, aki Grogu lebegő babakocsijába pattan, hogy a hipertéren átívelő kalandok során egy csapat birodalmi TIE vadászgép elől menekülve Maggie végül visszatérjen Springfieldbe, ahol összecsap a jó és a rossz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Star Wars, Disney+