Szabó Zsófi megmutatta, hogyan rappel! Ezt neked is látnod kell! - videó

Szabó Zsófi megmutatta, hogyan rappel! Ezt neked is látnod kell! - videó
Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina megvillantotta a raptudását, Szabó Zsófi is feliratkozott a hírességek listájára.

A rap egy komoly szakma, még akkor is, ha sokan nemigazán tartják annak. Sok legendás rappert találni a történelemben, akik egytől egyig letetté a névjegyüket, és hatalmas sikereket értek el - liner.hu.

Többek között Snoop Dogg is közéjük tartozik, aki nemrég elvesztette az édesanyját, és gyászba borult. A rap gyógyítóhatással is bír, kiírhatjuk magunkból a fájdalmat, nemcsak énekelve tehetjük ezt meg, ha zenéről van szó.

Magyarországon is remek képviselői vannak a rapszakmának, például Curtis és Majka, akiknek verhetetlen a duója. Nem kell feltétlen profinak lenni ahhoz, hogy mindezt élvezzük, Kulcsár Edina is megmutatta ezt.

A Nyerő Páros sztárja ráadásul nem is volt ügyetlen, kifejezetten érezte a ritmust, és az énekhangja is rendben volt. Most pedig Szabó Zsófi prezentálta a raptudását, méghozzá az Álarcos énekesben Fluor tomi felé, amiről videó is készült.

Zsófi olyannyira komolyan vette a dolgot, hogy egy saját rapszöveggel készült, ami végül hatalmasat szólt. Mindenkit lenyűgözött vele, és ez olyasvalami, amire Fluor biztosan nem számíthatott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Szabó Zsófi