Szabó Zsófi felsőjével hallgattatta el Németh Kristófot, Szellő Istvánt pedig kézzel kényeztették az Activityben

Szabó Zsófi felsőjével hallgattatta el Németh Kristófot, Szellő Istvánt pedig kézzel kényeztették az Activityben
Szabó Zsófi látványos tüll felsője központi figurává vált az Activity legújabb adásában: mindenki tapizni akarta, sőt a műsorvezető be is vetette ellenfelei ellen. Emellett Szellő Istvánt is egy székbe ültetve próbálták hátráltatni, Németh Kristófról pedig kiderült, ki nyitott rá szex közben.

Mit tesz egy szülő, ha a gyereke intim helyzetben pillantja meg? Németh Kristóf az Activityben mesélte el, hogyan oldották meg ezt a kényes helyzetet feleségével.

Emellett az is kiderült, hogy mi Szellő István tuti receptje a bakizásra. Vajon hogyan képesek megállni nevetés nélkül az ilyen helyzeteket? Szellő Istvánnak már erre is megvan a technikája.

„Én is szeretném megfogni a szélét” – a hírességek nem bírták levenni a kezüket Szabó Zsófiról. A műsorvezető ugyanis egy látványos tüll felsőben ült be az Activity stúdiójába, amit minden játékostársa meg akart érinteni. Németh Kristófnak és Józan Lacinak sikerült is, de Szellő István hoppon maradt.

A Tipi-tapi játék most is a frászt hozta a hírességekre. Ábel Anitát és Németh Kristófot ráadásul meg is harapta a dobozban lapuló titokzatos személy: „Nyalok, harapok.”

Nemcsak Csonka András lepte meg a játékosokat merész húzásaival, hanem Szabó Zsófi is, aki tüll felsőjével mindent megtett, hogy Németh Kristóf ne tudjon megszólalni az egyik játék során. A Kéjpadon elnevezésű kihívásban ugyanis a hírességeknek el kellett érniük, hogy ellenfelük ne tudjon beszélni. Miközben Zsófi felsőtesttel, a többiek kézzel és tollal próbálták megzavarni a színészt.

Később Szellő Istvánra került a sor ugyanebben a kihívásban, és mindenki izgatottan dörzsölni kezdte a tenyerét. Egyet azonban be kellett tartaniuk: „Csak kézzel kényeztethetitek!”

Németh Kristófra saját fia nyitott rá szex közben
„Én is szeretném megfogni a szélét” – A hírességek nem bírták levenni a kezüket Szabó Zsófiról
„Nyalok, harapok” – Csonka András meglepte Ábel Anitát és Németh Kristófot

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!