Szabó Simon: Az emberek meglepődnek, hogy nem azonnal rájuk üvöltök, vagy leböfögöm őket

Szabó Simon: Az emberek meglepődnek, hogy nem azonnal rájuk üvöltök, vagy leböfögöm őket
A 20 perc őszintén új évadában a népszerű színész-rendező azt mondta: bár negyedrészt olasz vér csörgedezik az ereiben, mégsem hasonlít az általa játszott nagyhangú, indulatos karakterekhez. Kidobóként sem ütött meg soha senkit. A szeretlekmagyarország.hu és a Femcafe közös műsorból kiderül, hogy Szabó Simon valamikor a Kultiplexben volt kidobó, de egyáltalán nem tartja magát agresszívnak.

"A kidobó pályafutásom alatt nem is volt olyan, hogy megütöttem valakit. Kidobni kidobtam, tehát felemeltem, megfogtam és kihajítottam, de sosem ütöttem meg, nem bántottam" - mondta a műsorban.

Pedig az erélyes fellépéshez nemcsak a külseje van meg, például bokszolni is jár: "Ehhez a fizimiskához kell tudni, hogyan kell ütni, hogyan kell megfogni a pisztoly ravaszát, vagy kaszkadőrrel verekedni, ez azért fontos, mert általában ilyen szerepek találnak meg."

A Femcafe főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának őszintén beszélt arról is, bár negyedrészben olasz, nem hasonlít az általa általában megformált nagyhangú, indulatos karakterekhez. Ez meg is lepi az embereket: "Azt hiszik, hogy azt kapják, akit láttak a filmen. És akkor látod rajtuk, hogy megállnak egy pillanatra, hogy nem azonnal rájuk üvöltök, vagy leböfögöm őket."

Szabó Simon valójában melankolikus alkatnak tartja magát, hatalmas szívvel. Hogy a gyerekei miért kezdtek el jégtánccal foglalkozni, és az Oscar-gálán mit csinált volna Will Smith helyében, arra is válaszol a 20 perc őszintén sorozat legújabb részében.

A teljes, egy órás beszélgetést bemutató podcast adásból pedig az is kiderül, hogy Szabó Simon legközelebb egy amerikai horrorfilmben játszik egy komoly szerepet. A podcast elérhető a Spotify-on és a Soundcloudon, a videó pedig a YouTube-on.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!