Szabó Győző vallomása: „Heroinista vagyok”

Szabó Győző vallomása: „Heroinista vagyok”
Szabó Győző soha nem titkolta drogfüggőségét, sőt, mindig nyíltan beszélt róla. A mai napig úgy érzi, összeszorul a gyomra, ha a Budapesti Rendőr-főkapitányság épülete eszébe jut.

Szabó Győző tíz évig szenvedett heroinfüggőségtől, de azt mondta, a drogot le lehet tenni, lehet szüneteltetni, ám ő örökre heroinista marad... talán élete végéig - írja a blikk.hu.

A Budapesti-Rendőrfőkapitányságon a Bűnmegelőzési expón tartott előadást sötét múltjáról, amiről a Toxikoma című könyvében is beszámolt. A színész célja, hogy a története minél többekhez eljusson, segítve a drogfüggőségben szenvedő embereken.

– Rengeteg drogprevenciós előadást tartottam, de amikor beléptem ebbe az épületbe, összeugrott a gyomrom. A függőség társadalmi rétegtől függetlenül bárkit érinthet, a szegregációban élőktől kezdve a legmagasabb körök tagjaiig, ezért addig fogok küzdeni a drog ellen, amíg csak bír – mesélte őszintén a közönségnek.

Az eseményen jelen volt a Toxikoma film rendezője, Herendi Gábor, illetve a főszereplője Molnár Áron, valamint dr. Zacher Gábor toxikológus is – tette közzé az RTL KLUB.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Szabó Győző, drog