Survivor: Senki sem számított erre a fordulatra a Törzsi Tanácson!

Survivor: Senki sem számított erre a fordulatra a Törzsi Tanácson!
Mindenkit meglepett, hogy Zsófi Rózsának adta a védettségi amulettet, így a celebek terve összeomlott és a civileknek sikerült Alexet a Holtak szigetére juttatnia.

A hétfői adás előzetese: Zsófinál eltörik a mécses! (09.27.) Járai Máté szerint Zsófi haragszik a világra, de azt még nem sikerült megfejtenie, hogy mi miatt. Hétfőn 21:15-kor új résszel jelentkezik a Survivor az RTL Klubon!

Tisztítótűz-Survivor kibeszélő https://www.rtlmost.hu/survivor-p_7696/survivor-tisztitotuz-4-resz-c_12895895 Adásrészletek: Bálint: „Zsófit abszolút jó csajnak találom!” Zsófi és Bálint átúsztak a szemközti szigetre, hogy kettesben lehessenek. A kíváncsiskodó többiek távolról figyelték a randi történéseit.

Lezajlott az első játék a Holtak Szigetén! Evelin, Catherine és Dani egy memóriajátékban csaptak össze egymással, méghozzá nem is akármilyen cél érdekében!

Dani elhívta Evelint ebédelni! Mivel Dani nyerte az első játékot a Holtak Szigetén, ezért jutalomban részesült, amit csak az egyik lánnyal oszthatott meg.

Oda a celeb szövetség? - „Egyre kellemetlenebbek lesznek ezek az ötös beszélgetések...” Bálint bizalma megingott a celebek felé, és Máté sem ért egyet a többiek döntésével a kiszavazást illetően. Ennyi volt a celebek szövetsége?

Erre senki sem számított: Zsófi átadta az amulettjét a Törzsi Tanácson Óriási meglepetés érte a celebeket: Zsófi felhasználta az amulettjét, hogy megvédje egyik civil társát a kieséstől.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, tanács