Survivor: Rózsa kiejtette legnagyobb szövetségesét!

Survivor: Rózsa kiejtette legnagyobb szövetségesét!
Szinte sokkolta Mátét a Guazabara Törzsi Tanácsának végeredménye, mivel Rózsa lépésére egyáltalán nem számított, így a Holtak szigetére kellett távoznia, ahol szintén viharosak voltak az események: Dani és Alex döntése értelmében Nilton számára véget ért a Survivor.

Csütörtöki előzetes: Szeretteik lepik meg a játékosokat a szigeten! A Guazabara három legjobb játékosához ismerős arcok érkeznek! További részletek csütörtök este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

ADÁS UTÁNI EXTRA EXTRA: Nilton soha többé nem akar Bálinttal találkozni. A kiesése után Nilton nemcsak arról mesélt, hogy kik álltak tőle a legtávolabb a játékosok közül, de az is kiderült, mit viselt a legrosszabbul a szigeten.

ADÁSRÉSZLETEK Ők ketten biztosan ott lesznek a Holtak döntő ütközetén! Alexnek Sabirával, míg Niltonnal Danival kellett megküzdenie egy kemény játékon, aminek óriási tétje volt.

Rózsa Zsófinak: „Ha összefogunk, Mátét ki tudjuk szavazni.” Miután Rózsa szembesült vele, hogy biztosan párbajoznia kell a Törzsi Tanácson, leült beszélgetni Zsófival és egy meglepő tervvel állt elő.

Alex kiakadt Dani stílusa miatt! A két győztesnek együtt kellett döntenie arról, hogy ki vagy kik hagyják el a Holtak Szigetét. A beszélgetés azonban hamar vitává fajult.

Dani és Alex meghozták a döntést: Niltonnak kell elhagynia a Survivort! A viták után Alex végül beadta a derekát, és könnyek között ugyan, de engedett Daninak.

Törzsi Tanács: Rózsa kiejtette legnagyobb szövetségesét! Miután összefogott Zsófival, hogy elkerülhessék a párbajt, meglepő eredmény született a Törzsi Tanácson: Máténak kellett elhagynia a Guazabarát.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor