Survivor: Nézd meg az első összecsapás extra jeleneteit!

Survivor: Nézd meg az első összecsapás extra jeleneteit!
Az első összecsapás során a Huraca’n, a celebek törzse győzedelmeskedett a Yucahu, a civilek törzse felett.

A játék során ez utóbbi máris tagcserére kényszerült, mivel Mészáros Tamás sérülése nem tette lehetővé számára a verseny további folytatását. Helyére a civil törzsbe a Love Island győztese Németh Zsófi érkezett. Holnap máris az első védettségi játékkal folytatódik a küzdelem. Keddi adás promója: Előzetes: Zsófit máris kiveti magából a Yucahu törzs? (08.31.) Az új civil versenyző a törzstársai szerint egy „igazi negatív bomba”. További részletek kedd este 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

 

Extra videók: EXKLUZÍV: Ez történt Tomival, miután elvitte a mentő! Kameránk végigkövette, amint az első játék során megsérült civilkatonát elszállították a mentők. Nézd meg, mi történt vele a kórház falain belül!

 

EXTRA: Joe rossz hírt közölt a Survivor versenyzőjével! A túlélőshow műsorvezetője meglátogatta Tomit a kórházban, aki az első játék során eltörte a kezét, és sokkoló dolgot mondott neki!

 

Exkluzív jelenet a 2. adásból (Kedd reggel 08:00-kor élesedik) EXKLUZÍV: Alex bajba sodorja a celebeket? A tűzgyújtás során váratlan fordulat rázza meg a Huraca'n törzs tagjait! Vajon mi lesz ezután? Kiderül ma este 21:20-kor az RTL Klubon!

Ez történt az 1. adásban Súlyos sérülés miatt esett ki a Survivor egyik versenyzője! A civil versenyző a legelső játék során törte el a kezét, így számára azonnal véget ért a Survivor.

Yucahu vs. Huraca'n - Ők nyerték meg a Survivor első játékát! A celebek és a civilek első zsákmányszerző összecsapásának győztese nem más, mint...

Új versenyző érkezett a Yucahu törzsbe! Miután a sérült Tamásnak végleg el kellett búcsúznia a Survivortől, egy új csapattag érkezett a civilek közé, akit egy korábbi valóságshow-ban már lathattak a nézők.

Máris kirobbant az első vita a civilek között A Yucahu menedéképítése nem zajlott zökkenőmentesen, így már az első napon kiabálástól volt hangos a civilek szigete.

Alakulóban az erőviszonyok: ő lett a celebek vezetője? A menedéképítés során kiderült, hogy kinek a szavára adnak a Huraca'n törzs tagjai.

Gáspár Evelin: „Otthon kiskirályi életem van, itt meg dolgoznom kell...” Alakulóban egy celeb szövetség? Úgy tűnik, hogy Evelin és Catherine kezdik megtalálni a közös hangot.

1. adásból kimaradt jelenet: Ami az adásból kimaradt: őszintén megnyíltak egymás előtt a celebek! A Huraca'n törzs tagjai az első estén a tábortűz körül ülve osztották meg egymással érzéseiket és motivációjukat, ami a Survivor felé terelte őket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, celeb